A Marvel nekilátott az új Bosszúállók projektnek, aminem nem fogunk örülni

A Marvel nekilátott az új Bosszúállók projektnek, aminem nem fogunk örülni

Annak ellenére, hogy a korábbi hírek szerint a Marvel Studios egy Young Avengers Disney+ sorozatot tervezett, most más irányba terelik a projektet.

Bár hivatalosan még semmit sem jelentettek be, a Marvelek (The Marvels) nagyjából megerősítette, hogy már készülőben van egy Young Avengers-projekt. A korábbi pletykák egy Disney+-os sorozatra utaltak, de most már nagyon úgy tűnik, hogy a Föld leghatalmasabb hőseinek ifjabb tagjaiból álló csapat a nagyvásznon mutatkozhat be majd először.

SPOILER

Az MCU legutóbbi alkotásának a végén, miután segített Carol Danversnek és Monica Rambeau-nak legyőzni Dar-Benn-t, amivel egyébként megakadályoztak egy katasztrofális multiverzális eseményt, Kamala Khan kölcsönveszi Nick Fury S.W.O.R.D. teches iPadjét és felkutatja Kate Bishopot (Hawkeye lánya, a fiatalabb Sólyomszem), hogy elmondja neki, összeállít egy csapatot.

Daniel Richtman bennfentes szerint ezzel a Marvel nekilátott kidolgozni a Young Avengers-t, de immáron egy mozifilmben szeretnék bemutatni az új és fiatal Bosszúállókat. Eredetileg egy sorozatban gondolkoztak, de állítólag a továbbiakban Kevin Feige inkább a jelentős eseményeket 'színházi keretek között' szeretné bemutatni. Ez pedig egy eléggé jelentős eseménynek számít, hiszen az MCU első három fázisa is a Bosszúállókra épített leginkább.

Ezeket olvastad már?

Nem vagyunk azonban biztosak benne, hogy egy Young Avengers-filmet hatalmas ovációval fogadna a közönség, hiszen jelenleg a Marvel-moziverzuma eléggé szenved, egymás után buknak meg a filmjeik – bár A galaxis őrzői 3 kivételt képez ebben a tekintetben. Ettől függetlenül a Marvel/Disney párosa abban reménykedik, hogy a dolgok jobbra fordulnak, mire ez a projekt készen áll a gyártásra.

Kamala még megemlítette Cassie Lang alias Stature nevét is az utolsó jelenetben, de vajon ki lehet még benne ebbe a csapatba? Ne felejtsük el, hogy az elmúlt években közvetetten már nekilátott a Marvel felépíteni a Bosszúállók következő generációját, hiszen feltűnt a nagyvásznon Ironheart, illetve Thor lánya is a 4. részben, de egy-egy szériában Ms. Marvel és Kate Bishop is nagy szerepet kapott. Alighanem eltart még egy darabig, mire biztosan megtudjuk kikből állhat a fiatal Bosszúállók, eközben a Ms. Marvel színésznőjét, Iman Vellani egy mostani interjúban elárulta, hogy mely karaktereket szeretné a legszívesebben beszervezni:

„Az emberek nagyon szeretik ezeket a Fiatal Bosszúállókat, de nem is tudom, hogy tényleg olvasták-e azokat a képregényeket – nem mintha rosszak lennének. A kémia Kamala, Miles [Morales] és Sam [Alexander] között elképesztően jó. Szívesen látnám ezt a triót az MCU-ban. Egyik karakter sem kapott még saját filmet, de imádkozom érte, hogy ez megváltozzon.”

Biztosak vagyunk benne, hogy Miles-t és Samet (Nova) valamikor látni fogjuk még az MCU-ban, de valószínűleg nem lesznek részei a Fiatal Bosszúállók első ciklusának.

Kövess Minket!



Gamer szótár