A Mortal Kombat 2-ben visszatér az egyik legnépszerűbb nindzsa is

A Mortal Kombat 2-ben visszatér az egyik legnépszerűbb nindzsa is

Todd Garner, a Mortal Kombat 2 producere egy fotóval csigázta fel a rajongókat.

A 2021-es videojáték-adaptáció folytatásában úgy tűnik a sok új szereplő mellett egy nagy visszatérő is lázba hozta a közösséget. A Mortal Kombat 2 producere, Todd Garner ugyanis kirakott X-re egy képet, ami kétségtelenül azt jelenti, hogy Hiroyuki Sanada nindzsája is ismét álarcot ölt és csatlakozik a halálos viadalhoz. A Mortal Kombatban Hanzo Hasashi/Scorpion egy rég halott bérgyilkos a 17. századi Japánból, akit a Netherrealmbe (pokol) száműztek, miután egy rivális klán brutálisan meggyilkolta a családját, ezért cserébe végzett a bűnösökkel. Hanzo Hasashi vérvonalának tragédiája nagy szerepet játszott a történetben.

Ezeket olvastad már?

A film eleve azzal kezdődik, hogy bemutatja hogyan igyekszik megvédeni Hasashi a klánját Bi-Hantól (Joe Taslim) és bérgyilkosaitól, de végül ez nem sikerül neki és elesik a csatában, miközben a támadók lemészárolják családja nagy részét. Bi-Hanból Sub-Zero lesz, és a sors úgy hozza, hogy harcba száll Cole Younggal (Lewis Tan), Scorpion távoli leszármazottjával. Az első rész utolsó összecsapásában Cole rászabadítja Hanzo immáron bosszúálló szellemét Sub-Zeróra, így az élőhalott nindzsa megölheti riválisát, és végre békében nyugodhat. Legalábbis így tűnhetett akkor.

A második felvonást is Simon McQuoid rendezi, és ezúttal végre valóban képet kaphatunk a Föld és a Külső világ között zajló halálos tornáról. A Mortal Kombat 2 szereplőgárdájának két új tagja szolgáltathatta az okot, hogy visszatérhessen a bosszúálló szellem a folytatásban. Amellett, hogy megerősítést nyert, hogy maga Bi-Han is feltámad Noob Saibotként, Damon Herriman is csatlakozott a stábhoz Quan Chi szerepében. Az MK egyik fő gonosztevője volt az egyike azoknak, aki nagy szerepet játszott Scorpion klánjának kiirtásában és élőhalott szellemként való elkárhozásában. Quan Chi debütálásával Scorpion is visszatérhet a szolgájaként, nem is sejtve, hogy milyen szerepet játszott családja meggyilkolásában a varázsló. A képen pedig szavak nélkül mutatta meg Garner a legendás kunait, amit csáklyaként használ a karakter a játékban, hogy magához húzza ellenfeleit:

A 'sárga nindzsa' a Mortal Kombat egyik legikonikusabb harcosa, és nem csoda, ha a játék atyjának, Ed Boonnak is a kedvence.

Kövess Minket!



Gamer szótár