Öt jelenet, amit már nagyon várunk a One Piece második évadában

Öt jelenet, amit már nagyon várunk a One Piece második évadában

Az egyszer biztos, ha jól csinálják a készítők, akkor itt szem nem marad szárazon.

A Netflix sok évnyi próbálkozás után végre összerakott egy olyan anime-adaptációt, amire a rajongók végre elégedetten tudtak bólintani. A nézettségi számok pillanatok alatt az egekben voltak, és nem sokkal a megjelenés után már jött is a hír, hogy berendelték a következő One Piece évadot. Annak a várható történetét már egy korábbi cikkünkben már ki is felejtettük.

Most pedig megnézzük azokat a jeleneteket, amiket már nagyon várunk élőszereplős verzióban is. A legérzelmesebb találkozások, a leglátványosabb csaták és persze a legfurcsább szigetek, amiket csak el tudunk képzelni. Itt pedig most kiteszek egy minimális spoiler figyelmeztetést, mivel pici részleteket emelünk ki, de ezek közül van kulcs momentum is. 

Luffy testvére Ace, megmenti a legénységet

Ugyan Portgas D. Ace karakterét az első évadban nem láttuk, de attól még ott van és a következő felvonásban már elkerülhetetlen lesz. Ace egyébként Luffy fogadott testvére és Gol D. Roger fia. Pár évvel a kedvenc gumi emberünk előtt lépett le otthonról és ezalatt Fehérszakáll egyik főtisztje lett. A két testvér Arabasta szigetén találkozik majd újra, miután Ace kihúzza őket a csávából, amikor a tengerész Smokerrel akasztanak véletlenül bajszot. Az újra találkozás egyszerre érzelmes és vicces. Érezni lehet, hogy ugyan vér szerint nem, de mégiscsak testvérek.

Chopper csatlakozik a csapathoz

Ha valaki Kalózkirály akar lenni, akkor kell egy legénység. Ebben a pillanatban a Szalmakalapos Kalózok névsora így néz ki: Nami a navigátor, Zoro a kardmester, Sanji a szakács, Usopp a hazug/mesterlövész és persze Luffy a kapitány. Viszont ez még messze nem a végleges lista, a következő évadban nem is csak egy, hanem két új nakama is érkezik. Közülük az első Tony Tony Chopper lesz, aki ugyan egy rénszarvas, de mivel megette az ember-ember gyümölcsöt, ezért fél-ember/fél-szarvas lett. A csapat orvosát nehéz lesz adaptálni úgy, hogy a cukiságfaktor és persze a komolyság is megmaradjon. Viszont, ha sikerül, akkor tuti mindenki elmorzsol majd egy pár könnycseppet, amikor Luffy megkéri, hogy csatlakozzon hozzájuk. 

Zoro egyszerre 100 ügynökkel harcol

Ha azt gondoltátok, hogy az első évad látványos volt, akkor van egy jó hírem, ahogy haladunk majd a sztoriban a körítés úgy lesz egyre erősebb. Zoro mindig is hihetetlenül erős harcos a sorozatban és ez már a következő évadban is többször előkerül majd. Mackenyu már bizonyította, hogy hihetetlen mozdulatokra képes. Ezt pedig megint láthatjuk majd, mert a kalózvadász egyszerre 100 Baroque ügynökkel veszi fel majd a harcot, egyidőben. Na az lesz csak az igazán király csata!

Sanji és Mr. 2 párbaja

Persze Zoro mögött nem sokkal ott van a legénység szakácsa, Sanji is. Arabasta szigetén ő is megkapja majd a méltó ellenfelét, Mr. 2 személyében. A két harcos stílusa közel van, a kezét egyikük sem használja túlságosan, mindketten a rúgásokat részesítik előnyben. A párbajuk már alapból egy pazar jelenet, de ezen kívül még megjelenik benne az a humor, ami miatt annyira szeretjük a One Piece-univerzumát. 

Luffy veszít Sir Crocodile ellen

A következő évadban még jobban megismerjük majd, hogy is működik a társadalom ebben a világban. Kiderül, hogy van hét Kalózhadúr (Shichibukai), akiket a Tengerészet nem zargat, de cserébe ők hivatalosan a kötelékükbe kerülnek. Ez azt jelenti, hogy kedvükre kalózkodhatnak, de amikor a katonaság hadba hívja őket, akkor menniük kell. A szalmakalaposok ellenfele az egyik ilyen hadúr lesz, név szerint Sir Crocodile. Ha pedig ő lesz az évad gonosza, akkor várható, hogy Luffy nekiugrik majd ész nélkül. Pont ezért lesz fontos, hogy kikapjon tőle, mert meg kell tanulnia, hogy nem rohanhat előre anélkül, hogy használja a fejét. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár