Ezek a pályák uralták 2023-ban a Fortnite Creative-ot

Ezek a pályák uralták 2023-ban a Fortnite Creative-ot

Három map, melyek egyértelműen dominálták az idei évet.

Idén is több ezer, vagy akár tízezer pályával gazdagodott a Fortnite Creative kínálata. Ez az a hely, ahol a játékosoknak csak a fantáziájuk szabhat határt, hiszen bármit megépíthetnek, és a közösség pedig végtelen játéklehetőség közül válogathat. Természetesen 2023-ban is hatalmas sikert tudhattak magukénak az olyan pályák mint a boxfight, deathrun és mini battle royale, de számos újdonság is érkezett, melyek ellopták a reflektorfényt.

Alább összeszedtem azt a 3 mapot, melyek hatalmas népszerűséget értek el, és a mai napig a legtöbb Fortnite-os ezeken tölti szabadidejét.

Ezeket olvastad már?

 OnlyUp Fortnite! – 4366-9611-6988 

Kétségtelen, hogy az OnlyUp Fortnite! volt az év egyik legsikeresebb Creative pályája, hiszen volt, hogy egyszerre 113 933 játékos játszott rajta, mely eredmény szinte példátlan. Az Only Up! játék szolgált inspirációként, de a diadalhoz elengedhetetlen volt az alkotó – army – kreativitása és elszántsága. A játék egyébként egyszerű, minél magasabbra kell jutni, minél gyorsabban. Bár mára a legtöbben már megunták, még mindig ezrek játszanak rajta.

 Tilted Zone Wars – 3729-0643-9775 

Bár a Tilted Zone Wars összességében nem túl különleges, a játékosok kimondottak kedvelik, hiszen egy pörgős végjátékot élhetünk át általa a kedvenc településünk környezetében. Hatalmas lendületet adott neki a Chapter 1-es sziget – és így Tilted Towers – visszatérése, melyet tovább növelt a kikerülése. A csúcspontot ekkor érte el 212 530 egyidejű játékossal. Azóta is töretlenül tagja az 5 legjátszottabb Creative térképnek.

 Rapper Box PvP – 6076-0026-0989 

Kijelenthető, hogy ősztől a különböző szuper képességes pályák vezetik a Creative-ot. A Rapper Box PvP is ilyen, hiszen egy menet erejéig véletlenszerűen megkapjuk az egyik karakter képességeit, mely izgalmasabbá és jóval változatosabbá varázsolja a módot. Ha unjátok már a szokványos mapokat, keressétek a képességekkel rendelkezőeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár