Megjelenési dátumot kapott a legújabb Fallout-játék

Megjelenési dátumot kapott a legújabb Fallout-játék

Végre elhagyjuk az amerikai kontinenst és kiruccanunk Európába, csak egy mod kellett hozzá.

Akik azt várták, hogy 2023-ban a Bethesda bejelenti az ötödik epizódot, annak van egy rossz hírem, már nagyon valószínű, hogy nem így lesz. Ehelyett megmutatták nekünk az élőszereplős sorozat első előzetesét és Todd Howard azt is elmondta, hogy előbb jön egy következő Elder Scrolls és csak azután kerülhet sor a Fallout 5-re. Azonban a rajongók addig sem maradnak tartalom nélkül, hiszen most hivatalos, 2024 április 23-án érkezik a Fallout London, amiről a készítők egy videót is megosztottak.

Mielőtt elkezdenénk darabokra szedni az előzetest, fontos kiemelni, hogy ez egy mod, mégpedig a széria negyedik részéhez. Ugyan egész combos csapat dolgozott rajta, már évek óta, de ez nem egy hivatalos folytatás, amit a Bethesda csinált. Persze attól még lehet jó. A sorozat egyik legjobb része, a New Vegas is az Obsidian műhelyéből került ki és a közösség szerint ez volt az egyik legjobb epizód. A Fallout London pedig nagyban hasonlít erre. A fenti videóból kiderült, hogy a narratíva igencsak szerteágazó. A mod minden megtartott a Fallout negyedik részéből és kiegészítette azokat. Így megint lehet majd települést építeni, találhatunk társakat és fegyvereken meg a páncélokon kívül végre már muníciót büytkölhetünk a megfelelő munkapadokon. A fejlesztők pedig az egész várost rekreálták. Olyan ikonikus helyeket járhatunk majd be, mint a Tower Bridge, a Westminster Apátság vagy éppen a Soho

A fenti videóban a készítők persze bocsánatot kérnek hiszen a mod csúszik egy kicsit, pontosan négy hónapot. Ennek az oka abban keresendő, hogy a tesztfázis még nem ért véget. Mivel a projektben a közösség tagjai dolgoznak, leginkább a szabadidejükben, a világ minden tájáról, ezért nem sikerült mindennel időben elkészülni. De, amíg a végeredmény jó lesz, addig nincs gond.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár