A South Park: Snow Day legdrágább csomagja mellé, egy beszélő Cartmanes WC-papír tartó is jár

A South Park: Snow Day legdrágább csomagja mellé, egy beszélő Cartmanes WC-papír tartó is jár

Ha a játék során káromkodást akarsz hallgatni, akkor ne menj tovább ezt neked találták ki.

Az utóbbi években két nagyszerű  South Park-játék is landolt a virtuális polcokon. A Stick of Truth és a Fractured But Whole olyan szerepjátékot rakott elénk, a maga profán és zseniálisan ízléstelen stílusában, amiről nagyon sok fejlesztő vehetne példát. A rajongók pedig vették mint a cukrot, mindkettő bőven az elvárt bevétel felett teljesített. Ez pedig csak annyit jelentett, hogy nem lehet megállni, a sorozatot folytatni kell. A Snow Day epizódról még nyáron rántották le a leplet és pár nappal ezelőtt még egy előzetest is kaptunk.

Az új felvonás egy picit szakít a hagyományokkal. Ugyan maradnak az RPG-elemek, de az egész átalalkul inkább egy looter-shooter variációra. Illetve itt sokkal jobban előtérbe kerül a 3D-grafika, mint a klasszikus 2D-megoldás, amit a korábbi részekben láthattunk.

Azt pedig már tudjuk, hogy a Snow Day az idei télen még nem lehet a miénk, hiszen az egyhetes előzetesben az is kiderült, hogy 2024 március 24-én kerül forgalomba. Viszont az már egy jobb hír, hogy nem lesz borzalmasan drága. Az alapverzió 30 dollárt (kb. 10 000 Ft), a Deluxe Edition pedig 50 dollárt (kb. 17 000 Ft) kóstál majd. Persze, ha valakinek ez sem elég, akkor ott van a kézzelfogható verzió, amibenott figyel maga a játék, Cartman sapkája, egy hógömb és egy WC-papír tartó, amin szintén a legnagyobb ‘zsírmágussal’ találkozhatunk, aki még szól is hozzánk, ha éppen a nagy dolgunkat végezzük. Mindez pedig csak ‘potom’ 190 dollárba kerül (kb. 65 000 Ft), hát nem megéri?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.