Lex Luthort és Booster Goldot is A galaxis őrzői színészei játszhatják el?

James Gunn alaposan felforgatta kinevezését követően a DC filmes univerzumát, és a sikerhez új színészekre is szüksége lesz.

Kezdjük ott, hogy már egy évtizede szenved a Marvel árnyékában a DC és nem pusztán az összehasonlítgatás miatt problémás az utóbbi univerzum filmes, illetve sorozatos vonala. Nem igazán találják a megfelelő stílust, a forgatókönyvek keszekuszák és összeségében a karakterek egymáshoz való viszonya, valamint kapcsolati rendszere sem az igazi. Ennyi bőven elég, hogy 2023-ra a Warner Bros. Entertainment úgy döntsön, itt az ideje ráncba szedni egyik legfontosabb részlegüket. Először kinevezték James Gunnt és Peter Safrant a DCU élére, mostanra pedig kiderült az is, hogy ez a duó milyen irányba vinné tovább vagy mondhatjuk úgy is, rebootolná a franchiset.

El is érkeztünk két fontos mérföldkőhöz, hiszen ismét elkészül egy új Superman film, de nem Cavill bújik a főszereplő bőrébe, illetve egy másik nagy nevű színész is bejelentkezett Clark Kent ellenfelének szerepére. Dave Bautista ugyanis szívesen eljátszaná a hataloméhes amerikai milliárdost, aki egyben tehetséges tudós és feltaláló, valamint Metropolis városának filantrópja, és nem mellesleg az egyik legokosabb ember a földön. Az is erősíti az esélyeit Bautistának, hogy korábban együtt dolgozott már a három galaxis őrzői filmeken Gunnal. Drax szerepét azonban a trilógia záró felvonását követően örökre maga mögött hagyja a színész és nyilván új kihívások elé akarja magát állítani. Miután pedig látta a ComicBook.com újságírója, Chris Killian javaslatát, Bautista azt mondta:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Killian (@ckcomedy) által megosztott bejegyzés

„Sosem gondoltam arra, hogy eljátsszam ezt a karaktert. Amint megláttam azt a képet magamról Lex Luthor mellett, azt mondtam magamban: "Ez nagyon érdekes. Simán vevő lennék rá, ha megkeresne James Gunn".”

Nem ez az első eset, hogy Bautista neve felröppen a DCU kapcsán, hiszen korábban már ő maga is kampányolt Bane szerepéért. Mára azonban elvetette ezt az ötletet, mert úgy érzi, most már túl késő ahhoz, hogy megfeleljen fizikailag egy ilyen szerepre. Egy Insider-interjúban el is mondta, hogy beszélt Gunnnal Bane-t illetően, és végül egyetértettek abban, hogy egy fiatalabb színészt kell szerződtetni hozzá.

A DCU másik különleges figurája az Booster Gold lehet a jövőben. Már Bautista nevének felmerülése sem véletlen, Gunn korábban ugyanis elmondta szívesen látná A galaxis őrzőiben megismert „családját” a DC-nél is, így a másik nagyágyú, Chris Pratt is csatlakozhat majd az egyik produkcióhoz a jövőben. Ez a vadonatúj televíziós sorozat, a Booster Gold, Mike Carterre összpontosítana és Safran a következőket mondta róla:

„Booster Gold a jövő vesztese, aki a jövő technológiáit használja fel, hogy visszatérjen a jelenbe és úgy tegyen, mintha egy szuperhős lenne.”

Úgy tűnik tehát, hogy ez Chris Prattnek nagyon feküdne, hiszen már Star Lord is egy bohókás karakter volt, és Booster Gold bőrébe bújva pedig még idiótább módon szórakoztathatná a közönséget. Számtalan Tweet érkezett a sorozat hírére és rengetegen ajánlották Gunnéknak, hogy Chris Pattet szerződtessék a szériához.

A James Gunnék által bejelentett új DCU pedig az alábbi újdonságokkal szolgál majd:


Új film, amelyet James Gunn ír és ezzel indul a DCU 2025 nyarán (Kattints a képre a galériáért)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!