Trónok Harca: A mesterséges intelligencia szerint így kéne kinéznie a karaktereknek

Trónok Harca: A mesterséges intelligencia szerint így kéne kinéznie a karaktereknek

Mindig élmény azt nézni, hogy az MI a bemenetei utasítások és kulcsszavak segítségével hogyan értelmezi újra az egyes karaktereket.

Bár az első évad végére, az HBO The Last of Us-sorozata maga mögé utasította a House of the Dragon-szériát, azért a Game of Thrones spinn-offnak sem kell szégyenkeznie. Sőt, következő évadával esélyt kap, hogy visszavágjon a The Last of Usnak, persze erre picit várnia kell még a rajongóknak. A legfrissebb hír a folytatás kapcsán, hogy a második évad rövidebb lesz, mint az első, a premierre pedig 2024 nyarán kell számítanunk.

MI-rajzok a Trónok Harca legfontosabb szereplőiről

Néhány hónappal ezelőtt készítette el msbananaanna az Artbreeder program segítségével harminc karakternek a portréját. Az influencer a hivatalos, Martin-féle leírás alapján adott utasításokat a mesterséges intelligenciának, ami ezekből megalkotta a műveket. Az eredmények magukért beszélnek, némely esetben meghökkentő, hogy mennyire különböző a leírt személy és a sorozatban feltűnő színész. Ha ismerős nektek ez az MI az nem a véletlen műve. Korábban már láthattátok a Harry Potter könyvek szereplőit az alábbiakhoz hasonló portrékon.

Kattintsatok Aryára és nézzétek meg, hogy a mesterséges intelligencia mit alkotott!

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Te láttad a Trónok Harca összes epizódját?