Már lehet, hogy meg is találták Jonathan Majors utódját, Kang szerepére

Már lehet, hogy meg is találták Jonathan Majors utódját, Kang szerepére

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg, de Colman Domingo egyre jobb esélyekkel indul.

Még 2023 decemberében robbant a bulvár-bomba, miszerint az esküdtszék, a szexuális zaklatás vádpontokban, bűnösnek találta Jonathan Majorst. A színészt, aki Kang-szerepét játszotta az MCU-ban. A színészt, aki ebben a fázisban a történések középpontjában lett volna.  A színészt, aki a Bosszúállók következő ellenfeleként ismertünk meg. 

Persze, amint megszületett az ítélet az internet egyből arról kezdett susmorogni, hogy akkor most merre tovább. Ha újra kell válogatni a szerepet, akkor ki bújhat Nathaniel Richards jelmezébe. Előkerült Star Warsból ismert Jon Boyega, a Creator főszereplője John David Washington és még Will Smith neve is. De most nagyon úgy tűnik, hogy Disney egy másik irányba akar indulni. A pletykák szerint Colman Domingo öltheti majd magára a lila köpenyt.

Ha azt nézzük, hogy mire van szüksége a stúdiónak, Colman nagyszerű választás lenne. A színész nemrég fejezte be a Fear the Walking utolsó évadának forgatását, szóval van ideje egy nagyobb projektre. A Netflixes Rustin és az HBO Euphoria sorozatai miatt a közönség és kritikusok is imádják. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor az utóbbi széria miatt még Golden Globe-díjat is kapott, ami már csak egy kis hab a tortán. Innentől kezdve a kérdés már nem az, hogy Domingo jó működik-e, hanem hogy nem lenne jobb újratervezni az MCU-t úgy teljesen? Az egyértelműen látszik, hogy amit most csinálnak annak nincs értelme. A rajongók már nem hajlandóak fizetni mozikban, a Disney részvényei történelmi mélyponton vannak, a befektetők pedig elkezdtek egyre hangosabban morogni az igazgatósági üléseken. Tisztán látszik, hogy kell egy másik irány, amihez a Marvel-képregények adnak elég nyersanyagot, csak ki kell őket válogatni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár