Befutott az Arcane 2. szezonjának első kedvcsináló trailere

Befutott az Arcane 2. szezonjának első kedvcsináló trailere

Már idén megnézhetjük az egyik legnépszerűbb videójáték animációs adaptációnak folytatását, és ehhez most meg is hozták ismét a kedvünket.

A Riot Games bemutatta az első teaser trailert az Arcane második szezonjából, amelyre már valószínűleg rengeteg rajongó várt. A League of Legends alapján készült népszerű animációs sorozat már az első évadával is nagyot ment, és úgy tűnik a várakozás csak egyre fokozódik. Az első kedvcsináló a második évadból nem valami hosszú, de úgy tűnik, hogy megerősíti az első évad egyik fő rajongói elméletét.

Ezeket olvastad már?

A 44 másodperces trailerben Singed látható, aki látszólag éppen vérátömlesztésen esik át. Megnézi a zsebóráját, majd felnéz, és a kamera egy hatalmas szörnyeteget mutat, ami fölötte lóg, majd a sötétség véget vet a felvételnek.

SPOILER

A trailer megerősíteni látszik azt a rajongói elméletet, miszerint Vander, az Arcane 1. évadában meghaló népszerű karakter valójában Warwick, a League of Legends – gyötrelmes kísérletek által átalakított – szörnyetege. A látottak szerint Warwick nagy szerephez jut az Arcane 2. évadában. Hogyan fog Vi és Jinx reagálni, mikor megtudják, hogy a védelmezőjük most már egy szörnyeteg? Vajon az Arcane újraértelmezi Warwick karakterét? Úgy tűnik, hogy az Arcane 2. évada rengeteg izgalmas kérdést tartogat a rajongók számára.

SPOILER VÉGE

A Riot Games egyelőre sok mindent nem fedett fel a folytatással kapcsolatban, de még a sajtóközlemény sem árul el részleteket a cselekményről, azon túl, hogy ismét megerősítik, hogy Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx) és Katie Leung (Caitlyn Kiramman) is visszatér szinkronhangként – eközben a további szinkronhangok "bejelentésre várnak".

Kövess Minket!



Gamer szótár