Új rendezőt kaphat a Pókember 4, azt is tudjuk, hogy miért

Új rendezőt kaphat a Pókember 4, azt is tudjuk, hogy miért

Kezd körvonalazódni az új Pókember film egy meglepő fordulatot követően.

Egy új pletyka szerint a rendező, Jon Watts esetleges leváltása miatt komoly változások lesznek a Pókember franchise-ban. Az elmúlt években több utalást is tettek már arra, hogy a hálószövő ismét behintázik a nagyvászonra, azonban semmiféle hivatalos bejelentés nem történt a negyedik rész kapcsán.

A Peter Parkert megszemélyesítő Tom Holland korábban kijelentette, hogy hajlandó lenne visszatérni Pókemberként, amíg a karakter örökségét megvédik, és az új történet erős lesz. Miközben nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a vadonatúj trilógiáról szóló találgatások a Nincs hazaút befejezése óta keringenek, hiszen akkor a történet szerint kitörölték mindenki emlékét a Pókemberről.

Ezeket olvastad már?

Egy friss pletyka alapján azonban nem Pókember lesz az egyetlen, aki a nulláról indul. Daniel Richtman bennfentes szerint a franchise éléről el fogják távolítani Jon Watts rendezőt, míg a Marvel következő kiszemeltje Drew Goddard lehet a negyedik felvonásra. Ez a hír sokkolta a rajongókat, mivel az eddigi filmek sikerei nem indokolnák, hogy lecsereljék Wattsot. Richtman azonban azt állítja, hogy Watts leváltására azért van szükség, mert maga a rendező nem hajlandó újabb filmre leszerződni. Míg Watts döntése meglepetés, addig Goddard személye egyáltalán nem, hiszen a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már korábban is talonban tartotta őt, ha Watts kiszállna.

Az, hogy Watts miért vonakodik egy újabb Pókember-film elkészítésétől, továbbra is rejtély. Mivel azonban egy új történetszálat szeretnének behozni és a pletykák szerint a Daredevil is feltűnhet az új alkotásban, Goddard jó választásnak bizonyulhat. Már csak azért is, mert például neki köszönhetjük a Netflixes Daredevil sorozat forgatókönyvét is, de állítólag a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora című filmeken is dolgozott, mint nem akkreditált író.

Amellett, hogy új rendezőt kaphat a Pókember 4, arról is egyre többet beszélnek Hollywoodban, hogy a film forgatókönyve az Amerika Kapitány: Polgárháborúra hajaz. A fő konfliktusa a cselekménynek a hősök közötti belharc lesz New York utcáin. Ráadásul feltűnhet a filmben Kate Bishop (Sólyomszem), Maya Lopez (Echo) és Krysten Ritter (Jessica Jones) is.

Kövess Minket!



Gamer szótár