Megvan miről szólhat a Tom Holland féle Pókember 4, amiben lesz egy társa is

Megvan miről szólhat a Tom Holland féle Pókember 4, amiben lesz egy társa is

A Pókember 4 a Marvel Studios egyik legjobban várt filmje... még akkor is, ha még gyakorlatilag nincsen rendezője, írója és főszereplői sem.

Tom Holland ragaszkodott hozzá, hogy addig nem ír alá a filmre, amíg nem olvasta a kész forgatókönyvet, és egyelőre azt sem tudni, hogy vajon Jon Watts újra a kamerák mögé áll-e, hiszen nem is olyan régen például otthagyta a Fantasztikus négyes rebootját – ott nem a kreatív nézeteltérések okoztak problémát, a rendezőnek egyszerűen szünetre volt szüksége a világjárvány idején lezajlott, kimerítő Pókember: Nincs hazaút forgatása után.

Ezeket olvastad már?

A rendezői székre éppen ezért állítólag Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) a legesélyesebb, ha esetleg tényleg megtörténik a váltás, miközben a Pókember negyedik felvonásának a cselekményéről már jó néhány hónapja pletykálnak a neten, pedig még nem lehet tudni ki a projekt forgatókönyvírója.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a film nem sokkal a Daredevil: Born Agai eseményei után veszi majd fel a fonalat: a diadalmaskodó Fisk polgármester száműzi az utcai igazságosztókat. Ez összehozza Pókembert és Daredevilt, hogy vélhetően egyszer s mindenkorra leszámoljanak Wilson Fiskkel. Emellett még egy Bosszúállók csatlakozásáról is szó esett. Twitteren – szép lassan el kell fogadnunk, hogy X-nek hívják – az egyik bennfentes szimatoló, aki idén már több ízben is hiteles forrásnak bizonyult, arról számolt be, hogy hallott néhány részletet a Pókember 4-ről. Állítása szerint egy utcai szintű polgárháborúra számíthatunk a negyedik epizódban.

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már volt erre példa, hogy az Egyesült Államokban a Föld Leghatalmasabb Hőseinek a csoportja kettészakadt a Sokoviai Egyezmény miatt, így ez az összehasonlítás érdekes lehet a Pókember 4 kapcsán. Elképzelhető tehát, hogy néhány igazságosztó Fisk mellé áll? Esetleg az is megtörténhet, hogy a polgármester saját csapatot állít össze – legyen szó a Thunderbolts vagy a Sötét Bosszúállók csapatáról, hogy elbánjanak Pókemberrel és Daredevillel.

A Daredevil: Born Again egyébként átesett egy kreatív átalakításon, ezért a Pókember 4 munkálatainak valószínűleg csak azután vágnak neki, hogy a sorozat megjelenik a Disney+-on. Abban sem vagyunk biztosak, hogy egy ilyen kaland vajon elő tudná-e készíteni a terepet Peter Parkernek, hogy csatlakozzon egy olyan multiverzális eposzhoz, mint a Bosszúállók 5 – ez korábban A Kang-dinasztia néven futott, de Majors kirúgását követően változott a terv.

„Olyan dolgokat akarok csinálni, amiktől megijedek és kényelmetlenül érzem magam. Ha az a szakmád, mint ami nekem is, akkor a legkényelmetlenebb helyzetekben is el kell tudnod lazulni és kényelmesen kell éreznem magad. A Zsúfolt szoba sorozat tökéletes példa erre. Azért nem bíztam magamban, mert féltem. Még sosem csináltam ilyesmit korábban

Annyira hozzászoktam a Marvel-gépezethez és a biztonságos Pókember szerephez, hogy úgy éreztem, védve vagyok. Szóval, valami ilyesmit csinálni hihetetlenül ijesztő volt, de mivel annyira megrémített, ezért legalább annyira kielégítő és kifizetődő volt. A jövőben épp azokba a projektekbe akarok belevágni, amelyekről úgy érzem, hogy nem tudom megcsinálni. Egyfajta hülye angol idiótát játszani mondjuk nem akarok, mert ez az életem, nem igaz?” – fejtette ki nem rég a véleményét Tom Holland.

Borítókép forrása: gamerant.com

Kövess Minket!



Gamer szótár