Margot Robbie nem ragaszkodik a leghíresebb szerepéhez

Margot Robbie nem ragaszkodik a leghíresebb szerepéhez

Ahogyan a Barbie körüli figyelem lassan lecseng, úgy egyre inkább érdekli az embereket Margot Robie egy másik karakterének sorsa.

Margot Robbie az elmúlt egy évben a leginkább Barbie miatt volt a címlapokon. Ez valószínűleg még egy pár hétig nem is változik, hiszen elindult az Oscar-díj miatti kampányolás. Egyébként pont a Barbie kapcsán volt is mostanában egy félreértés a forgatókönyv jelölése körül. De van még egy másik hasonlóan népszerű karakter, amit Robbie játszik és ahogyan a Barbie körüli figyelem lassan lecseng, úgy egyre inkább érdekli az embereket az ő sorsa is.

Harley Quinn jövője már csak azért is kérdéses, mert James Gunn vezetésével teljesen új irányt vesz a DC. A 2021-es Öngyilkos osztag rendezője több filmet és sorozatot is bejelentett, amikor a kezébe került a gyeplő. Azonban arról egy szó sem esett, hogy bármelyikben megfordulhatna majd Harley Quinn is. Persze egy The Brave and the Boldban vagy a Waller-sorozatban bőven elférne húzónévnek Margot Robbie. De most a színésznő egy Varietynek adott interjúban elmondta, hogy egyáltalán nem baj az, hogy ha nélküle folytatódik a DCU, sőt, ő nem is ragaszkodik a szerephez.

Ezeket olvastad már?

„Mindig azt akartam, hogy Harley egy olyan karakter legyen, amit aztán tovább lehet adni egy másik színésznőnek úgy, mint megannyi ikonikus férfi karaktert is szokás. Mindig ez volt az álmom vele kapcsolatban.” – Margot Robbie

Bár ez egy nemes gesztusnak hangzik, nem mindenki ért vele egyet. Gunn szerint ugyanis nincs olyan tervük, hogy bárki más játsza Harley-t a DCU-ban. Igaz, hozzátette, hogy egy ideje már nem beszéltek Margot Robbie-val erről a szerepről. De ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretné őt viszont látni akár Harley Quinnként, akár egy másik szerepben. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN