Fortnite: Visszatérnek a LAN-bajnokságok

Fortnite: Visszatérnek a LAN-bajnokságok

Úgy tűnik, hogy ismét nagyobb figyelmet fog kapni a Fortite competitive része.

Az Epic Games Battle Royale játéka már nem mai gyerek, azonban közel sem mondható, hogy eljárt volna felette az idő. Hála annak, hogy folyamatosan képesek megújulni – még ha a közösség nem is ért egyet minden döntésükkel –, kialakítottak egy hatalmas játékosbázist, akik vagy állandóan jelen vannak, vagy időről időre, mikor számukra megfelelőek a körülmények ellátogatnak a legendás szigetre – megállás nélkül becsatlakozó zöldfülűekről nem is beszélve. Mindezek ellenére azt vehettük észre, hogy a játék versenyszintű művelése körüli felhajtás alábbhagyott. Kezdetben monumentális rendezvényeken követhettük kedvenc játékosaink csatáit, ahol dollármilliókért küzdöttek, mostanra viszont az egész áthelyeződött az online térbe, és minden szinten jelentéktelenebb lett – bár ebben a világjárványnak is komoly szerepe volt. 

Örömteli hír azonban, hogy a Fortnite szerződést kötött a BLAST-tal, hogy ők intézzék a megrendezésre kerülő LAN versenyeiket. Így már biztosan lehetünk abban, hogy visszahozzák a milliók által követett személyes bajnokságokat, és a hozzájuk kapcsolódó show műsorokat. Ráadásul a szerződés négy évre szól, tehát egészen a 2027-es év végéig számíthatunk ezen rendezvények megtartására.

Egyelőre több információt nem tudni ezekről a competitive eseményekről, de az Epic Games mint mindig, most is időben fog értesíteni bennünket a fejleményekről.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár