GTA 6: Újabb hackertámadással fenyeget a floridai Joker

GTA 6: Újabb hackertámadással fenyeget a floridai Joker

Miből gondolja egyáltalán, hogy ha 1 milliót nem fizetett neki a Rockstar, akkor majd most 10-et fognak?!

Van valami morbid humor abban, hogy mi történik éppen a GTA 6 körül. A néhány hete bemutatott első előzetes mindenkit levett a lábáról, sokan imádják többek között azért is, mert a való életben átvett esetekkel mutat görbetükröt korunk közösségimédia "sztárjainak". Ironikus, hogy a sztárok egyike éppen ennek a görbetükörnek a jelenlétét erősíti viselkedésével, a valóságban mutatja meg ugyanis mennyire elborult, mennyire agyatlan az ő világa, miközben bohócot csinál magából.

A floridai Joker gyakorlatilag a trailer megjelenése óta fenyegetőzik, mondván, hogy a Rockstar jogtalanul másolta le a külsejét és használja azt a játékában. 1 millió dollárról indul a követelése, ma már 10-nél tart. Szavait ugyanakkor nehéz komolyan venni, hiszen nem csinál az ég világon semmit!

Sokadik fenyegetődző videóját látjuk már, a sztori pedig ugyanaz: 'Beszélnünk kell GTA, beszélnünk kell Rockstar, pénzt követelek, mert ha nem, akkor megnézhetitek magatokat'. Most éppen 10 milliót kár január 11-ig és ha nem kapja meg, akkor megszökteti a GTA 6- hackért felelős fiatalt őrizetéből és újra betámadják a Rockstar szervereit.

Követeléseket és fenyegetéseket már eddig is tudott rikácsolni, de ennél többre nem futotta. Pontosan azt teszi, amiért kifigurázzák, online játssza a nagyszájú bohócot. Aligha ijedt meg ettől a Rockstar, a fenyegetődzésbe pedig még belesülhet a Joker. Egy dolog ugyanis valós vagy valótlan sérelmekért kártérítést követelni, egy másik pedig megfenyegetni a Rockstart, aki ha bíróságra vinné a fenyegetéseket... ott aztán bohóckodhatna a floridai Joker.

Egyelőre persze csak szájhős a figura, a Rockstar pedig nem veszi komolyan. Reméljük aztán ez így is marad majd és nem egy a floridai Jokerrel folytatott per hátráltatja majd a GTA 6 megjelenését.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések