Gördülj ki a nagyágyúkkal: Rheinmetall Skorpion és IS-2 Shielded

Gördülj ki a nagyágyúkkal: Rheinmetall Skorpion és IS-2 Shielded

A sebzésosztásra vágyókat a 128 mm-es Rheinmetall Skorpion , míg a rohamra vágyókat a 122 mm-es IS-2 shielded várja.

A hetet két nagyágyúval indítjuk a prémium boltban, hogy felrázzuk a csatateret. A sebzésosztásra vágyókat a 128 mm-es Rheinmetall Skorpion, míg a rohamra vágyókat a 122 mm-es IS-2 Shielded várja - mindkét jármű kiváló kiegészítője lehet bármely harckocsizó garázsának! 3D-stílust keresel? Hárommal bővítettük a játékon belüli boltban aranyért kapható állandó kínálatot, köztük a Rheinmetall Skorpion vadonatúj „Igelschnäuzchen” 3D-stílusával!

Ajánlatok a Rheinmetall Skorpionra

A Rheinmetall Skorpion pókszabású névadójához hasonlóan fürge és halálos ragadozó, amely mindig készen áll, hogy lecsapjon gyanútlan áldozatára. Ez a népszerű német páncélvadász lenyűgöző 490 HP sebzéssel és nagy páncélátütési értékekkel büszkélkedhet. A Skorpion a 2409-es percenkénti sebzésének, kiemelkedő pontosságának és 2,1 másodperces célzási idejének köszönhetően egy félelmetes mesterlövész, amely képes lesből támadni az ellenfelekre vagy távolról támogatni a csapatát.

Azonban viszonylag nagy és gyengén páncélozott célpont, így a mobilitás és a 60 km/h-s végsebesség kulcsfontosságú a túléléshez. Használd ki a lenyűgöző tűzerejét, hogy meglepd az ellenségeidet, és végezz velük, mielőtt rájönnének, hogy mi lőtt rájuk.

IS-2 shielded ajánlatok

Már az IS-2 is egy igen szívós harckocsi volt, azonban az IS-2 Shielded még nála is keményebb ellenfél. Egy klasszikus harckocsi egyedi kinézettel, amelyhez egy erőteljes torony és lenyűgöző 390-es lövésenkénti sebzés társul. Ez a jármű további rétegelt páncélzatot kapott a repeszromboló és a kumulatív lövedékek ellen, és a normál IS és IS-2 -modellekhez képest jobb lett a páncélzat dőlésszöge is.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.