S1mple: Visszavonulok a versenyzéstől, de...

S1mple: Visszavonulok a versenyzéstől, de...

S1mple a HLTV Awards során jelentette be terveit.

Ma este tartják a 2023-as HLTV Awards díjátadót, ahol a profi Counter-Strike legkiválóbb tavalyi teljesítményeit díjazzák. S1mple öt éves rekordot szakított meg idén, most ugyanis nem jutott be a top 2 játékos közé, mégis a show egy pontját egyértelműen ellopta az ukrán mesterlövész. S1mple ugyanis a CS2 megjelenése óta eltűnt, a NaVi már új felállással játszik, ő pedig a mai napig nem játszott hivatalos CS2 meccset. Sokan találgatták már mit tervezhet a sztárjátékos, aki most végre el is árulta. Jól meg is ijesztett mindenkit, ugyanis online bejelentkezése során azt mondta, hogy visszavonul a profi versenyzéstől, de... de nem ma!

Mindenki megnyugodhat, s1mple még messze van a visszavonulástól, sőt! Jó ideje tervezi már visszatérését és már közel is a cél. A NaVi fanoknak persze van egy rossz hírünk, s1mple aligha tervez visszatérni a csapathoz, helyette testvérével karöltve elindítja saját projektjét. Az ALLSTARS Promotion idén áprilisban indul majd és a profi Counter-Strike oktatás megreformálását ígéri, miközben saját csapatot is állítanak majd.

Merész vállalkozás, ezernyi buktatóval, de az biztos, hogy ha valaki sikerre vihet egy saját projektet a nulláról, a profi CS egyik, ha nem a legnagyobb alakja, Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Kövess Minket!



Gamer szótár