LoL: Kapaszkodj meg mert brutál buffokat kap a Hamiskártyás

LoL: Kapaszkodj meg mert brutál buffokat kap a Hamiskártyás

Egy alternatív útra terelné a mágust a fejlesztők csapata.

A legnagyobb veterán LoL-osok még emlékezhetnek Kikisre, aki Twisted Fate dzsungellel sokkolta az ellenfeleket, a nézőket, sőt a csapattársait is. Azok az idők már elmúltak, a Hamiskártyás szinte kizárólag a középső ösvényen szerepel méghozzá egy olyan builddel, ami egyszerre AP-s, egyszerre előkészítő, támogatóbb jellegű (Rapid Firecannon). A Riot Games most úgy döntött, hogy a 14.2-es frissítésben ideje felkavarni a bilgewateri állóvizet, avagy hamarosan megérkeznek TF AD-s és crites erősítései.

Ezeket olvastad már?

Brutális buffok Twisted Fate-hez

Az első vázlat alapján oda kell majd figyelni arra, nehogy a bot lane-en túl nagy teret nyerjen az AD-s/crites/on-hitre építő mágus/lövész.

  • Csökkentik a támadási sebességét
  • A passzív kockázás crit esetén duplán aktiválódik
  • A Q kap egy extra AD-s módosítást
  • A W kék, vörös és arany változata is profitál a kritikus esélyből
  • Az E több támadási sebességet ad és scale-el AD-ból

Összességében működőképesnek tűnik egy klasszikus crites build (Kraken Slayer, Infinity Edge stb.), amiben a támadási sebesség és az AD dominál. A fejlesztők szerint a buffok ellenére az AP-s verzió lehet még mindig a domináns, de az off-meta építési stílus stratégiai szempontból berobbanhat a ranked meccsekre. Milyen jó lesz az, hogy már egy TF is flex választásnak számít, igaz?

A 14.2-es League of Legends-patch a tervek szerint január 24-én élesedik az összes szerveren.

Kövess Minket!



Gamer szótár