Suicide Squad: Kill the Justice League – 100 tesztelő vallott a játékról

Suicide Squad: Kill the Justice League – 100 tesztelő vallott a játékról

Nagy a baj. Úgy tűnik egyre mélyebbre süllyed a Warner meg a Rocksteady.

Néhány napja megjöttek az első vélemények a Warner új üdvöskéjéről, a februárban érkező Suicide Squad: Kill the Justice League-ről. A világ legnagyobb gamer-magazinjainak megengedték, hogy előzetest közöljenek le a játékról, amiben sajnos aligha volt köszönete a kiadónak. Bár nem döngölték a földbe a játékot, azért imádni se imádták. Felemás kritikák érkeztek a játékról, amit úgy gondolt a Warner felhígít egy kicsit. Megszüntették az alfatesztelők titoktartási kötelezettségét, hátha azok elárasztják majd a netet pozitív véleményekkel. Hát... nem így lett.

Az Insider Gaming 100 tesztelőt kérdezett meg, akik nem is voltak restek válaszolni. Talán a két legfontosabb, amit le tudtak szűrni a válaszokból, hogy a tesztelők 47,4%-a értékelte az alfa fázisban tesztelt játékot minimum 7 pontra, míg a legtöbb értékelés 6 és 7 pontra lőtte be a játékot. Ez még nem annyira vészes, bár nem is a legjobb arányok. Az pedig már sokkal beszédesebb, hogy a válaszadók 61%-a azt mondta, nem fogja megvenni a játékot a megjelenéskor. A legtöbbek szerint megvárnak majd egy leárazást vagy egyszerűen annyira nem jött be nekik a program, hogy inkább kihagyják azt.

Ettől függetlenül vannak persze olyanok is, akiknek kifejezetten tetszett a játék, pedig csak egy alfa verziót tesztelhettek.

„Én élveztem a tesztelést. A harc jó volt, a sztori szépen alakult. Először nem tudtam elkapni a fonalat, de aztán van egy küldetés, ami Batmanre és az Arkham-játékok korábbi történéseire építkezik. Úgy gondolom az is remek volt és tisztelettel nyúltak az alapokhoz. Én már nagyon várom a megjelenést. A HUD pedig hacsak nem változott sokat az alfateszt óta, szerintem nem szolgált rá a sok kritikára, egyáltalán nem volt zavaró játék közben." - írta egy tesztelő.

Az eddigi vélemények többsége azonban mégis a következő és ahhoz hasonlóak:

„Elég sokat játszottam az alfával és rettentő rossz volt látni, mennyire hasonlóak a karakterek. A loot unalmas, minden fegyver valamilyen szokványos ballisztikus cucc, készíthettek volna minden karakter számára egyedi eszközöket és fegyvereket. A közelharc pedig szánalmas, főleg akkor, ha összevetjük, hogy milyen jó volt az a korábbi Arkham-játékokban." - írta egy másik játékos, aki alfatesztelte a programot.

A Suicide Squad: Kill the Justice League február 2-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár