Jenna Ortega lázba hozta a rajongókat a Wednesday 2. évadának újdonságaival

Jenna Ortega lázba hozta a rajongókat a Wednesday 2. évadának újdonságaival

Arra is kitért, hogy minden egyes epizód olyan lesz, mint egy film.

A Netflix belenyúlt a tutiba, mikor elkészítették a Wednesday című sorozatot Jenna Ortégával a főszerepben. Az Addams Family egyik gyermekét tették meg főszereplőnek, az ő diákéveit követi nyomon a széria, és a beiratkozását követően indul csak a kaland, hiszen Wednesday a maga sajátos stílúsával megpróbálja elsajátítani kialakulóban lévő látnoki képességét, meg akar hiúsítani egy gyilkossági kísérletet, és meg szeretne oldani a rejtélyt, amely a szüleit is érinti.

Ezeket olvastad már?

A második évadra egy kicsit még várnia kell a rajongóknak, de Jenna Ortega nem bírta tovább és megosztott néhány információt róla.

„Már kaptam néhány forgatókönyvet a második évadhoz, és határozottan állíthatom, hogy elindultunk a horror irányába. Ez nagyon-nagyon izgalmas, mert a karakterem egyáltalán nem változik meg a sorozat során, és ez az, ami csodálatos benne.

Olvastam néhány igazán jó egysorost, és szerintem minden sokkal nagyobb volumenű lesz a folytatásban, sokkal akciódúsabb részeket készítünk. Úgy érzem minden egyes epizód egy kicsit inkább olyan lesz, mintha egy filmet néznének az emberek, ami jó.”

A Netflix sorozatának második évada Írországba költözött, miután az első évadot Romániában forgatták. A sorozat forgatása a hírek szerint áprilisban kezdődik. A streamingszolgáltató emellett azt is megerősítette nemrég, hogy tető alá hoznak egy spinoff szériát is, amely Fred Armisen Fester bácsiról szól majd. Fester a Wednesday első évadában vendégszerepelt egyetlen epizód erejéig. A nagybácsi Wednesday apjának, Gomez Addamsnek (Luis Guzman alakítja) a testvére.

Kövess Minket!



Gamer szótár