Egy ikonikus antihős lehet az új Daredevil széria legnagyobb visszatérője

Egy ikonikus antihős lehet az új Daredevil széria legnagyobb visszatérője

Maga a színész is egy sejtelmes nyilatkozattal csigázta fel a rajongókat.

A The Punisher 2017-ben debütált egy önálló sorozattal – miután 3 mozifilmben szerepelt már (1989, 2004 és 2008) –, de csak két évadot élt meg ez a koncepció, pedig elképesztően sokan megszerették. Az egyik legjobb széria volt a Netflixen, és ennek hatására már az a szóbeszéd járta, hogy az MCU-ban is egy saját, a szérián alapuló filmet kaphatna a karakter, de végül ez meghiúsult, mivel a streamingszolgáltató szerződése lejárt a stúdióval mielőtt megvalósíthatták volna, és azóta a Megtorló eléggé háttérbe szorult.

Ezeket olvastad már?

Most viszont felcsillant a remény, hogy végre újra feltűnjön a képernyőn, ugyanis Jon Bernthal – aki a sorozatban magára ölthette Megtorló szerepét –, adott egy rejtélyes interjút a Daredevil: Born Again kapcsán. Ahogy a Marvel elkezdte beépíteni Charlie Cox Daredeviljét és Vincent D'Onofrio Vezérét (Kingpin) a folyamatban lévő MCU-ba, 2023 elején már bennfentes információk szerint szó volt róla, hogy Bernthal Punisherje is felbukkan a Daredevilben: Born Again szériában.

A Screen Rant beszélgetett el a színésszel, akinek feltették azt a kérdést is, hogy mennyit változott a Punisher a spinoff sorozat és a Daredevil: Born Again között. Bár elismerte, hogy a Marvel szigorú titoktartása miatt nem oszthat meg túl sok részletet, arról biztosított mindenkit, hogy a karakter iránti törődése segít neki abban, hogy Frank Castle a régi maradjon, még a változtatások ellenére is.

„Jelenleg nem tudom pontosan. Még túl korai lenne megmondani. És tudod, milyen a Marvel, amúgy sem kotyoghatok ki semmit. De nekem nagyon fontos Frank, és nem számít, mennyit fejlődik, ő mindig ugyanaz marad számomra.

Azt hiszem, mindenkiben van egy kis Frank Castle. Bennem is nagyon erősen jelen van, és tényleg mélyen megérint ez a karakter. Azt is nagyon fontos, hogyha belevágunk, akkor azt jól csináljuk, és hogy teljes mértékben hűek maradjunk a forrásanyaghoz és ahhoz, ami Franknek a lényege. Minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében.”

Egy dolog viszont mégis megakadályozatja Punisher visszatérését az új Daredevil sorozatban. Előbbi ugyanis egy R besorolású szériában darálta le az ellenfeleit, míg az utóbbi a Disney felügyelete alatt aligha lesz ugyanennyire vérengzős. Bár a két főszereplő, D'Onofrio és Cox jó néhányszor beszámolt már róla, hogy a Daredevil: Born Again meg fogja őrizni az eredeti sorozat R-besorolású hangulatát, mégis kétséget ébreszthet sokakban, hogy például a nemrég megjelent Echonak a durvasága, amelyet pont azzal reklámoztak, hogy ez lesz az eddigi legbrutálisabb MCU-széria, még az eredeti Daredevil sorozat szintjét sem üti meg időnként. Ettől függetlenül még bele lehetne illeszteni a Megtorlót a folytatásba, csak egyelőre az nem világos, hogy ezt miként tudják megvalósítani, ha egyáltalán szerepelhez jut majd benne.

Kövess Minket!



Gamer szótár