Kojimának már most tele van a 2024-es naptárja, lehet megvan mikor jön a Death Stranding 2

Kojimának már most tele van a 2024-es naptárja, lehet megvan mikor jön a Death Stranding 2

A legendás alkotó úgy tűnik, hogy 2024-ben sem fog unatkozni.

Még igazán el sem indult 2024, de úgy néz ki, hogy mindenki 4-es fokozatban akarja kezdeni ezt az évet. Már bejelentettek hogy Mickey Egér a moziban és egy játékban is ott lesz, mondjuk nem éppen olyan műfajban, amit elsőre elképzelnénk neki. Egyre valószínűbb, hogy megvan Jonathan Majors utódja, Kang szerepében. Most pedig Hideo Kojima is elmondta, hogy igencsak mozgalmas hónapoknak néz elébe:

“Ebben az évben is nagyon sok feladat fut majd párhuzamosan. Kezdésnek ott van a “DS2” és az “OD”. Előbbinél még hátra van az ADR és nemsokára elkezdjük felvenni a japán hangokat. Idén minden energiámat arra akarom koncentrálni,hogy játékokat csináljak, szóval az üzelti találkozóimat a minimalizálni szeretném. De emellett még az OD felvételeivel is van dolgom, együttműködünk majd a Bosszúállókkal és a DS-ből is filmet csinálunk.”

Hogy a DS2 esetében már a hangokat kezdik felvenni, mindenképpen egy biztató hír. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a fejlesztés nagyon jól halad, már bőven az utolsó harmadában vannak. Ez pedig annyit takar, hogy a játék akár még 2024-ben is a virtuális polcokra kerülhet, de a 2025-ös Q1 egy nagyon is reális megjelenési ablak. Az pedig, hogy a filmről is elmondta, hogy idén már forgatni akarnak, annyit mutathat, hogy ott is bőven elkezdtek már forogni a fogaskerekek és lehet az is hamarabb érkezik, mint arra először számíthattunk.

Nyilván előkerült az OD, aminek az előzetese után sokaknak felszaladt a szemöldöke. Az pedig most sem tiszta, hogy Kojima csak a forgatást akarja felügyelni vagy belőle is lebegő fejet csinálnak majd a következő horror-játékban. Az egyszer biztos, hogy a legendás producer jócskán telirakta az idei naptárát. De, ha már a felét meg tudja valósítani, akkor mi örülni fogunk!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN