Lebuktak a PS-játékok, amik még idén PC-re jöhetnek

Lebuktak a PS-játékok, amik még idén PC-re jöhetnek

Elég brutális felhozatal, komoly lenne ha ezt idén mind megkapnánk.

Már tavaly értekeztünk picit arról, hogy valószínűleg nem 2024 lesz a PlayStation legjobb éve, tekintve, hogy idén jóval kevesebb nagy és exkluzív játékra lehet számítani a Sonytól. Úgy tűnik azonban, hogy a cég felkészült 2024-re és ha exkluzív címekkel nem is árasztják majd el a piacot, rég óta várt PC-s portokkal igen! Egy friss szivárgás szerint még idén számos nagy PS5-exkluzív játék érkezhet PC-re. Az információk egy holland fejlesztőbrigád, a Nixxes egyik alkalmazottjától érkeztek. A Nixxes immár 25 éve dolgozik, javarészt portolásokon. Olyan játékok portjain dolgoztak már 1999-es alapításuk óta, mint a Legacy of Kain: Soul Reaver, a Deus Ex: Human Revolution, a Rise of the Tomb Raider vagy a Marvel's Spider-Man.

Otthonosan mozognak tehát a portok között és valószínűleg értékes infókkal rendelkeznek az érkező programok felől. Mostani állításuk szerint a Sony még 2024-ben elhozza PC-re a következő játékokat:

  • The Last of Us Part II
  • God of War: Ragnarök
  • Demon's Souls
  • Ghost of Tsushima
  • Gran Turismo 7

És ezek még csak azok a játékok, amikre idén számíthatunk. Szintén a Nixxes munkatársától származik az infó, miszerint 2025 első felében a Marvel's Spider-Man 2 is PC-re érkezik, sőt állítólag a Sony olyan korábbi programok portolásán is gondolkozik, mint mondjuk az InFamous: Second Son. Ha ennek csak a fele igaz, máris őrült éve lehet majd a Sonynak!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN