Adam Driver tisztázta, hogy szeretne-e még visszatérni a Star Wars világába

Adam Driver tisztázta, hogy szeretne-e még visszatérni a Star Wars világába

Egyenes és határozott választ adott.

Biztos minden rajongó tudja, hogy Adam Driver játszotta Kylo Ren-t az új Star Wars-trilógiában, arra viszont senki ne számítson közülük, hogy egyhamar visszatér a sci-fi világába. Egy interjúban elmondta ugyanis, hogy bár tisztában van a Lucasfilm terveivel, miszerint további Star Wars-filmeket és sorozatokat akarnak tető alá hozni, azonban őt egyáltalán nem érdekli a dolog. A válasza rövid és tömör volt a stúdió koncepiójára:

„De nem velem. Nem csinálok több ilyen filmet.”

Ezeket olvastad már?

Arra a kérdésre tehát, hogy a Star Wars IX. rész – Skywalker korában (Star Wars: The Rise of Skywalker) Kylo Ren halálát követően valóban befejezte-e a Star Warsos pályafutását, Driver megerősítette, hogy valóban így van. Ezt megelőzően a színész mesélt már arról is, hogy Kylo Ren karakterét és jellemfejlődését az új Star Wars-trilógiában eredetileg nem úgy alakították ki, ahogyan azt a képernyőn látni lehet. A kész alkotásban Kylo Ren Ben Solóként azonosította magát. Az eredeti terv azonban az volt, hogy Ben a Star Wars folytatásos trilógia során egyre inkább elveszíti magát és a személyiségét sith lordként.

Driver tehát a saját elmondása szerint befejezte a Star Warsos karrierjét, a másik főszereplő, Daisy Ridley viszont biztosan visszatér Reyként egy új filmben. Ez az egyik a három újonnan készülő Star Wars-projekt közül, amelynek először a franchise történetében, női rendezője lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár