Eljárt Pedro Pascal szája, az HBO belenyúlhat a The Last of Us 2 sztorijába

Eljárt Pedro Pascal szája, az HBO belenyúlhat a The Last of Us 2 sztorijába

Egy interjú során rejtelmes választ adott Pedro Pascal, aminek hatására azonnal beindultak a találgatások.

A The Last of Us élőszereplős adaptációja kétség kívül 2023 egyik legnagyobb sikertörténete, a rajongók imádták a sorozatot, amely aztán nyolc Emmy-díjat is bezsebelt. Természetesen mindenki a második évad miatt van bezsongva, és amellett, hogy a forgatásoknak hamarosan nekilátnak, a legtöbb beszédtémát az új karakterekhez igazított casting jelenti. Craig Mazin időközben azért azt tisztázta, hogy az első évadban bemutatott és megkedvelt párosa nem tér már vissza.

A két főszereplő, Pedro Pascal (Joel) és Bella Ramsey (Ellie) viszont ismét feltűnik majd a képernyőn, és tovább folytathatják az utazásukat egy olyan világban, amely majdnem teljesen kipusztult egy gombának köszönhetően – a fertőzés következtében az emberek zombiszerű lényekké alakulnak át és megölnek mindenkit, aki az útjukba kerül. Egyre nagyobb érdeklődés övezi a sorozat folytatást, amely a hírek szerint a második játék történetét meséli majd el.

Ezeket olvastad már?

SPOILER

Aki játszott már vele, az tudja, hogy a kaland elején elbúcsúzunk Joeltől – miután Abbie kegyetlenül meggyilkolja –, azonban Pascal nemrég sejtelmes interjút adott. A Deadline a Sundance Filmfesztiválon résztvevő színésznél érdeklődött, hogy vajon Joel története változik-e a folytatásban.

„Úgy gondolom, hogy mindig megtalálják a módját annak, hogy miként építsenek a hihetetlen forrásanyagra, de közben képesek mindenkit meglepni azzal, hogy hogyan tudják ezt az anyagot más formátumban, például egy televíziós sorozatban felhasználni.

De nem szeretném elrontani senkinek az élményét, és az az igazság, hogy még nem is rendelkezem minden információval.”

Pascal nem az első ember a projektből, aki utalt már arra, hogy eltérhetnek a videójátékban látott eseményektől, hiszen Craig Mazin, a széria társproducere is nyilatkozott már hasonlóakat:

„Ennek mostanra már mindenki számára elég nyilvánvalónak kellene lennie, de nem félek a karakterek megölésétől. Azonban fontos megjegyezni, hogy sem Neil [Druckmann, aki Mazin-nal együtt alkotta meg a sorozatot], sem én nem érezzük magunkat a forrásanyag által korlátozva.

Soha nem fogom azt mondani, hogy csak olyan dolgok fognak történni a sorozatban, amelyek a játékban is megtörténtek. Soha nem tudhatod, hogy mit fogunk csinálni. Elsősorban a kaland és az utazás a lényeg. Lesznek dolgok, amelyek megdöbbentik az embereket, és ezek között vannak olyanok, amelyek benne vannak a játékban, és olyanok is, amelyek nem, de ez rendben van. Mindaddig, amíg ezek céltudatosak, és nem csak azért vannak ott, hogy egyszerűen sokkolják a nézőket.”

Kövess Minket!



Gamer szótár