Formálódik a The Last of Us 2. szereplőgárdája, képeken mutatjuk a már biztos színészeket

Formálódik a The Last of Us 2. szereplőgárdája, képeken mutatjuk a már biztos színészeket

A Transformers és a Sicario folytatásainak színésze kulcsfontosságú szerepet kapott az HBO drámájának második évadában.

Az elmúlt napok egyértelműen a The Last of Us élőszereplős adaptációjáról szólnak, hiszen nem elég, hogy már egy halom Emmy-díjat bezsebelt az első szezon, de a második évad előkészületei során sorra jönnek a bejelentések a stábhoz csatlakozó színészekről. Először Abbyhez, majd Jessehez találták meg a megfelelő színész Craig Mazinék, de most már az is biztos, hogy Dina is benne lesz a folytatásban, és az ő bőrébe a gyönyörű Isabela Merced bújhat majd.

Ezeket olvastad már?

Dina szintén a The Last of Us: Part II-ben tűnt fel először, akárcsak Jesse, ezért, aki nem játszott még a játékkal, neki egy teljesen új karakter lesz.

„Dina egy melegszívű, briliáns, vad, vicces, erkölcsös, veszélyes de mindezek ellenére azonnal megszerethető karakter. Egy örökkévalóság is kevés lenne ahhoz, hogy megtaláljuk hozzá a megfelelő színészt, aki mindezen tulajdonságokat ötvözi magában, de szerencsére itt van nekünk Isabela Merced. Nem is lehetnénk büszkébbek, hogy csatlakozott a családunkhoz.” – osztotta meg gondolatait a két alkotó, Craig Mazin és Neil Druckmann a castingot követően.

A The Last of Us széria – először PlayStation exkluzív címként látott napvilágot – a kritikusok által elismert videojátékon alapul, és 20 évvel a modern civilizáció elpusztulása után játszódik. Joelt (Pedro Pascal), egy megrögzött túlélőt bérelik fel, hogy csempéssze ki Ellie-t (Bella Ramsey), egy 14 éves lányt a nyomasztó karanténzónából. Ami gyakorlatilag egy egyszerű rutinmunkának indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik, mivel mindkettőjüknek át kell szelniük az Egyesült Államokat, miközben a túlélés érdekében egymásra vannak utalva.

A The Last of Us második évadának szereplőgárdája szépen kibővült, ezért most egy csokorba szedtük nektek, hogy a stábot alakító színészek mely karaktereket alakítják majd – kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Pedro Pascal, mint Joel

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár