Gameplay videóval leplezték le a Suicide Squad: Kill The Justice League Jokerét

Gameplay videóval leplezték le a Suicide Squad: Kill The Justice League Jokerét

Minden jövőbeli szezonban egy új játszható karakter és környezet vár majd ránk a Suicide Squad: Kill The Justice League-ben.

Megérkezett a harmadik és egyben utolsó epizódja a Suicide Squad: Kill the Justice League Insider videósorozatnak. Ebből pedig kiderült, hogy a játék megjelenése után milyen ingyenes szezonális tartalmakra számíthatnak majd a játékosok – már amennyiben a negatív visszhangok ellenére beruháznak rá. Eszerint, hogy a kaland a fősztorit követően is folytatódjon, minden szezon témája egy másik DC-karakter lesz, és a Brainiac által megszállt, Elseworlds néven ismert alternatív valóságokat fog tartalmazni.

A 2024 márciusában kezdődő 1. évadban Jokert kapjuk meg játszható karakterként, méghozzá a DC ikonikus szupergonoszának Elseworlds változata formájában. Tehát nem, nem a Mark Hamill által megszólaltatott, az Arkham-játékokból ismerős Joker tér vissza. A Suicide Squadban látható Joker egy rakétával felszerelt esernyővel közlekedik a város háztetőin, egyedi harci képességekkel és fegyverekkel járulva hozzá a küzdelemhez.

Ezeket olvastad már?

Ezekre az újdonságokra lehet majd számítani még a szezon során:

  • A Joker új játszható karakterként
  • Új, Joker-témájú játszható terület
  • Két epizód új küldetésekkel, aktivitásokkal, erődökkel
  • Új bossharcok és ellenség variánsok
  • Új DC-gonosz témájú fegyverek és felszerelés
  • Új Riddler tartalom

A jövőben érkező 2-4. szezon során további három új játszható karakter és három új környezet, valamint új fegyverek, tematikus gear szettek, aktivitások, szezonközi frissítések és egyebek várhatóak.

Az alábbi videóban a 8. perctől láthatjátok, hogyan fest a Joker a játékban és milyen lesz vele játszani:

Kövess Minket!



Gamer szótár