Többjátékos módot is kaphat a következő Cyberpunk?

Többjátékos módot is kaphat a következő Cyberpunk?

Egyre ígéretesebben hangzik a CD Projekt Red Project Orion kódnevű játéka.

A Cyberpunk 2077 a borzalmas rajtja után a CD Projekt RED folyamatos törődésének, a 2.0-s frissítésnek, valamint a Phantom Liberty DLC-nek hála végre révbe ért. Igaz, hogy ezek után a fejlesztés végleg leállt. De szerencsére nyilvánosan is elismerte a csapat, hogy V egyedülálló kalandja folytatást fog kapni a jövőben. A Project Orion kapcsán néhány hete összeszedtünk mindent, amit tudni kell. De azóta egy interjúból kiderült, hogy talán még annál is többre számíthatnak a játék rajongói, mint amit eddig pletykáltak vagy megerősítettek róla.

A CD Projekt társ-vezérigazgatója ugyanis egy Reutersnek adott interjúban beszélt a Cyberpunk 2-ről. Az általános dolgok mellett pedig azt is megkérdezték tőle, hogy lesz-e valamilyen többjátékos mód benne. Alighanem akad egy pár tízezer olyan játékos a világon, aki szeretett volna a haverokkal szórakozni Night Cityben, vagy akár a GTA V Online részéhez hasonló dolgokat művelni a Cyberpunk 2077-ben. Most pedig lehet, hogy az imáik meghallgattattnak.

Ezeket olvastad már?

Michal Nowakowski ugyanis azt találta válaszolni a felvetésre, hogy gondolkoznak azon, hogy multiplayer elemek kerüljenek a Project Orionba, avagy a Cyberpunk 2-be. Ennél többet azonban nem árult el, így marad a spekuláció, hogy vajon mit érthetett ez alatt? A fenti, GTA V-ös példához képest lehet csak valami egyszerűbbről álmodoznak: például valamilyen lövöldözős vagy talán egy autóversenyzős játékmódról. Ha meg tényleg valami nagyot akarnak csinálni, és közben a saját gyökereiktől sem akarnak túl messzire menni, akkor még mindig összehozhatnak egy szerepjátékos, azaz RP módot.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések