Elkészült a Palword Pokémon mod, de van egy kis gond

Elkészült a Palword Pokémon mod, de van egy kis gond

Ezzel végre Ash és Pikachu is elérhető lenne a Palword világában.

Ha csak nem egy barlangban, vagy egy szikla alatt élsz elvonultan, akkor kizárt, hogy ne hallottál volna a pár napja megjelent Palwordről, ami jelenleg a gaming világ legnagyobb szenzációja. Ez az abszurd alkotás mondhatni, hogy a semmiből hódította meg a játékosok szívét, mely brutális rekorddöntésekhez vezetett. Összességében elmondható, hogy ez egy craftolós, gyűjtögetős játék, melyben Palokat gyűjthetünk magunk mellé – Pokémon hasonmások –, akik vicces módon, néhány esetben gépfegyverrel, vagy éppen rakétavetővel a kezünkben segítik további kalandjainkat.

Természetesen nem kellett sokat várni, hogy elkészüljön hozzá az első Pokémon mod, ahol Pokémonokra lettek kicserélve a Palok, a karakterek pedig a sorozat szereplőire. Az eredmény amit ToastedShoes és csapata létrehozott elképesztő:

A videó láttán nyilván mindenkiben felmerül a kérdés, hogy oké, de hogyan tudom ezt én is használni? A válasz egyelőre lelombozó lehet, ugyanis sehogyan. Az alkotót betalálta a Nintendoígy a jogi következményektől tartva úgy döntött, hogy tovább kell várnunk.

„Számtalan üzenetet kaptam az elmúlt 24 órában a palword pokemon mod csomaggal és azzal kapcsolatban, hogy hol lehet beszerezni... Jelenleg nem adjuk ki a mod csomagot az esetleges jogi következmények miatt. Szeretnénk ingyen megvalósítani, és lehetőséget adni mindenkinek, hogy játsszák, csak meg kell próbálnunk megtalálni a megfelelő módot, hogy elkerüljük a pert. Remélem mindenki megérti és köszönöm a sok szeretetet." – áll a bejegyzésében.

Reméljük, hogy minél hamarabb talál egy megoldást, amivel a Nintendo is kitud egyezni, mi pedig végre valóban ak-s Pokémonokkal az oldalunkon rohangálhatunk

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.