A Marvel másnak utalta el Tom Holland Bosszúállókért járó elképesztő bónuszát

A Marvel másnak utalta el Tom Holland Bosszúállókért járó elképesztő bónuszát

Tom Hollander arra eszmélt, hogy egy szép napon hatalmas összeg landolt a számláján.

Tom Hollandot biztosan nem kell bemutatni, főleg a Marvel-rajongóknak, hiszen az új Pókember-trilógia főszereplője feltűnt már néhányszor az MCU-ban, ami főleg a Bosszúállóknak köszönhető. Azt pedig valószínűleg mindenki sejti, hogy egy valag pénzt keresett ezekkel a filmekkel a 27 éves színész, és a hírek szerint a Marvel a közeljövőben is szeretné, ha ismét a kamerák elé állna – leginkább a Pókember negyedik felvonásában. Ez egyébként ínyére lenne Hollandnak, hiszen nagyon hozzánőtt a hálószövő az évek során, viszont fontos a számára, hogy egy nagyszerű forgatókönyvvel álljanak elő a folytatásra.

„Csak annyit mondhatok, hogy már javában beszélgetünk arról, hogyan milyen lehetne a karakterem a negyedik filmben. Hogy megtaláljuk-e a módját annak, hogy igazságot szolgáltassunk a karakternek, az egy másik dolog.” - mondta Holland a sajtónak.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre most nem emiatt került megint a reflektorfénybe, hanem, mert Tom Hollander, akit elsősorban a Büszkeség és balítélet, Karib-tenger kalózai, A fehér lótusz és az Éjszakai szolgálatban is lehetett már látni, bevallotta egy interjúban, hogy tévedésből kapott egy meglehetősen nagy összeget a Marveltől. Az ügynökség egy véletlen folytán összekeverte őt Hollanddal, és lazán elküldték neki a Marvel-sztár bónuszát.

„Egy rövid ideig ugyanazokkal az ügynökökkel dolgoztunk. És ez egy szörnyű pillanat volt. Meglátogattam egy barátomat Angliában, aki épp egy színházi darabban játszott. Önelégülten ültem a nézőtéren, miután éppen túlvoltam egy BBC show forgatásán, amiért 30 ezer dollárt kaptam... A szünetben aztán megnéztem az e-mailjeimet, és láttam, hogy küldött egy üzenetet az ügynökség, amiben ez állt: "Fizetési bizonylat a Bosszúállókért járó első bónuszról.”

Hollander azt gondolta magában:

„Nem hiszem, hogy benne vagyok a Bosszúállókban.” – de inkább megnyitotta az e-mailt, amelyet Hollandnak szántak.

„Megdöbbentően sok pénz volt. Nem az alapfizetése volt, hanem az első bevételek után járó bónusza. Nem a teljes, hanem az első. Ez több pénz volt, mint amennyit valaha is láttam. Hét számjegyű összegről beszélek.”

Hollander jelenleg a Ryan Murphy-féle Viszály (Feud) című drámában szerepel, mint Truman Capote, és jelenleg a sajtókörút alkalmával igyekszik promozóni az alkotást, és ennek fényében kapott meghívást a Late Night with Seth Meyers talkshowba is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN