Leforgatták, majd kukázták Halle Berry új filmjét

Leforgatták, majd kukázták Halle Berry új filmjét

A Prérifarkas az Acme ellen és a Batgirl mellé most már a The Mothershipet is odatehetjük a leforgatott, mégis elkaszált filmek sorába.

Néha előfordul, hogy nagy reményekkel belevág egy stáb egy filmbe, ám a végére minden félremegy, ami csak félremehetett, ezért sohasem láthatjuk a mozivásznon vagy a streaming platformokon a végeredményt. Csak hogy néhány példát mondjunk: így járt tavaly a Coyote vs Acme, azaz a Prérifarkas az Acme ellen című, John Cena főszereplésével készülő produkció, valamint még korábban a Batgirl is. Sőt, utóbbi filmnek a sorsa technikailag még a fenti forgatókönyvnél is szerencsétlenebben alakult. Ugyanis a Warner és a DC ötlete volt, hogy elkészítsék, majd az is, hogy a polcon hagyják. Mint azóta kiderült, egyáltalán nem véletlen, hogy még James Gunn és Peter Safran sem akart hozzányúlni.

Most ehhez a nem túl impozáns névsorhoz csatlakozott Halle Berry, méghozzá a Netflix égisze alatt készített The Mothership című produkcióval. A kémek hídja forgatókönyvéért Oscar-díjra jelölt Matthew Charman sci-fi-jében Berry karaktere a férje eltűnése után nyomozott – volna. Azonban hiába forgatták le már 2021-ig az egészet, mert az utómunkálatok alatt minden szétesett. A forgalmazó pedig megunta a dolgot, ezért most inkább azt mondta, hogy a polcra teszi a filmet, hadd porosodjon ott az idők végezetéig.

Ezeket olvastad már?

A The Mothership eredetileg 2022-ben jelent volna meg – még egy rövid ízelítőt is kiadtak hozzá annak idején. Azonban a Guardian szerint az utómunkálatok és az ehhez szükséges újraforgatások során problémát okozhatott, hogy a gyerekszínészek az eredeti felvételekhez képest már három évvel idősebbek lettek közben. Ugyanis nem most jöttek rá, hogy nem klappol valami a filmmel. Hanem 2021 óta folyamatosan újra és újra hozzá kellett nyúlni, emiatt kellettek a további, végeláthatatlan forgatások, amelyekbe belefáradt a Netflix.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN