Siessetek, mindenidők egyik legnépszerűbb játéka búcsúzik a Game Passból

Siessetek, mindenidők egyik legnépszerűbb játéka búcsúzik a Game Passból

Alig két hetetek maradt befejezni néhány igen hosszú és szórakoztató játékot.

Az évek alatt hozzászokhattunk már, hogy a Game Pass kínálatában jönnek-mennek a játékok. Persze azokat nem kell félteni, amelyek a Microsoft égisze alatt készülnek. De minden másnak sajnos van egy szavatossági ideje, így előfordul, hogy néha egészen népszerű címektől kell könnyes búcsút vennünk még azelőtt, hogy lett volna esélyünk kijátszani őket. A havi 3 000 vagy 4 790 forintos előfizetés ettől még nem lesz sokkal rosszabb üzlet. Csak mindig meg kell fontolni, hogy mikor és hogyan érdemes beruházni rá, ha legfeljebb egy-két konkrét játék érdekel bennünket.

Ugyanis hamarosan több nagyszerű cím is kikerül a Game Pass kínálatából PC-n és Xboxon egyaránt. Január 15-től már lehet soha többé nem lesz játszható az Xbox Game Passon a GTA V! A Grand Theft Auto széria rajongói még talán reménykedhetnek, hiszen 2020 óta többször is kikerült már a játék, majd valahogyan mégiscsak visszatért – legutóbb tavaly júliusban vált elérhetővé. De ha ez most nem történik meg újra, akkor még mindig öröm az ürömben, hogy ha valaki folytatni szeretné, akkor január 15. után 20%-os kedvezménnyel veheti majd meg a most eltűnő játékokat.

Ezeket olvastad már?

Továbbá Xboxon és PC-n a Persona 3 Portable, a Persona 4 Golden, a MotoGP 22 és a Garden Story is távozik a Game Passból. A Persona-játékokok kikerülése azért lehet problémás sokak számára, mert amiatt, hogy csak most derült ki, hogy két hét múlva már nem lesznek játszhatóak, valószínűleg sokan nem is tudnak majd a végére érni ezeknek. Talán némi megnyugvást ad majd ezeknek az embereknek, hogy februárban egyből bekerül a Game Passba majd a Persona 3 remake-je.

Kövess Minket!



Gamer szótár