Az Assassin's Creed Red megjelenési dátuma is kiszivároghatott

Az Assassin's Creed Red megjelenési dátuma is kiszivároghatott

Mostanra úgy is megtudtunk mindent az új címről, hogy az Ubisoftnak semmit sem kellett hozzá mondania.

Fél év sem telt azóta, hogy az Assassin's Creed Mirage megjelent – 2023. október 5-én –, ami a brutális rajtot vett a rajongók körében, annak ellenére, hogy nem mondható a franchise legkiemelkedőbb alkotásának. Úgy tűnik, hogy az Ubisoft egyáltalán nem tervez lassítani, ugyanis nagyon jól haladnak a legújabb résszel, melyről szinte már mindent tudni.

A Red néven emlegetett alkotás majd a feudális Japánba repít vissza bennünket, ahol egy férfi – szamuráj – és egy női – mozgékonyabb – főszereplő bőrébe bújhatunk. A térkép valahol a Valhalla és a Odyssey méretei között lesz, melyen újradolgozott lopakodással használhatjuk ki, többek között az árnyékok nyújtotta lehetőségeket és különleges fegyvereinket. A korábbi cikkünkben bővebben utána olvashatsz, hogy eddig miket is tudunk a Redről.

BunnyTheVillian – tartalomgyártó – a minap megbízható forrásra hivatkozva további, főként a játék debütálásával kapcsolatos szivárogtatásokat osztott meg X-en, melyeket érdemes végigvennünk. Állítása szerint ez lesz a franchise legélvezetesebb játéka, ami teljesen hihető a rendelkezésünkre álló információk ismeretében, valamint a Japán téma már alapból régóta a rajongók bakancslistáján szerepel. Elvileg az első előzetesre idén májusban, az első gameplayre pedig júliusban – az Ubisoft Forward – keretében számíthatunk. A megjelenés pedig alig egy évvel a Mirage után, 2024. novemberében várható.

A játék fejlesztésének előrehaladott állapotából, és az Ubisoft menetrendjéből kiindulva teljesen reálisnak tűnik a szivárogtatás, de a hivatalos bejelentésig nyilván nem vehetjük készpénznek a hallottakat. Attól függően, hogy májusban jön-e az előzetes, mindenre fény derül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár