Ezúttal az Xbox és a Bethesda játékokra csaphatunk le potom pénzért Steamen

Ezúttal az Xbox és a Bethesda játékokra csaphatunk le potom pénzért Steamen

Soha nem ér véget az akciós játékok áradata, készítsétek a pénztárcákat.

Csalódottak vagytok, hogy lemaradtatok a Steam Kalózok vs. Nindzsák, vagy bármely más leárazásáról? Esetleg ezek kínálatában nem találtátok meg álmaitok játékát? Itt az újabb lehetőség arra, hogy bevásároljatok, ugyanis a platformot ismételten elárasztották az eredeti áruk töredékéért megszerezhető jobbnál jobb játékok. Ezúttal az Xbox Games Studios és a Bethesda játékai vannak terítéken, melyek között igazi csemegékkel találkozhatunk. A Lunar Sale alkalmával akár 80%-os leárazásokkal is összefuthatunk, azonban arról nem találni konkrét információt, hogy pontosan meddig is tart. Tehát ne húzzátok feleslegesen az időt, érdemes minél hamarabb belevágni a keresésbe.

Többek között 75%-os kedvezménnyel szerezhetjük be a Halo: The Master Chief Collectiont, 74%-ossal az Ori: The Collectiont és 67%-ossal az As Dusk Falls-t. Természetesen több száz egyéb játék, és legalább ennyi kiegészítő is van a listán, melyekkel betárazhatunk akár egész tavaszra. Az alábbi galériában összeszedtük azt a 15 címet, melyek valószínűleg a legtöbbeteket érdekelnek, de feltétlenül látogassatok el a gg.deals oldalra is, hogy nehogy kihagyjatok valamit.

Halo: The Master Chief Collection – 9,99 dollár

A galériáért kattints a képre!

Ezeket olvastad már?

Ha jelenleg nem áll szándékotokban játékokra költeni, akkor viszont jó szívvel ajánlom az Epic Games eheti ingyenes játékát, amit még egészen csütörtökig a könyvtáratokhoz adhattok, amikor is egy másik cím fogja váltani. Az Infactory izgalmas kalandot kínál, de egy korábbi cikkben bővebben írtunk róla.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN