Ryan Reynolds Deadpoolként örült a majdnem Golden Globe díjának

Ryan Reynolds Deadpoolként örült a majdnem Golden Globe díjának

Ismét egy zseniális prank videóval köszönte meg az elismerést a színész.

Ryan Reynolds napjaink egyik legjobb és legfelkapottabb színésze Hollywoodban, azonban azt valószínűleg kevesen tudják róla, hogy egy ideje már tulajdonosa a Wrexhamnek. A csapat, többek között a sztár segítségével tavaly megnyerte a National League-t és feljutott a negyedosztályba, amely nem kis eredménynek számít. Reynoldsnak szívügye az angol együttes és rengeteg tesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzák ki magukból a játékosok.

Ezeket olvastad már?

Ennek érdekében ő és Rob McElhenney elindították a Welcome to Wrexham dokumentum-sorozatot, amely olyannyira betalált, hogy Emmy-díjat nyertek vele. Rob éppen ezért készített is egy köszönetnyilvánító videót, míg Ryan egy kicsit poénra vette ezt is. Deadpoolnak öltözve mondott köszönetet egy törött Goldel Globe szobrocskával a kezében, majd megígérte, hogy „nem fogja el*sz*rni a következő filmet”.

A Deadpool 3-ban egyébként a hírek szerint több X-Men karakter (többek között Storm, Cyclops és Jean Grey), sőt, Channing Tatum és Taylor Kitsch is szerepet kaphat Gambit különböző alteregói. Egy nemrég megjelent pletyka szerint Liev Schreiber is visszatér, mint Victor Creed (X-Men Origins: Wolverine-ban tűnt fel előszőr). A Merc With a Mouth egyes tagjai is várhatóan feltűnnek majd, köztük Dogpool, Kidpool, Lady Deadpool. A kamerák már ismét forognak és valószínűleg hamarosan véget is érnek, hiszen a stúdiós munkálatoknak is neki kell látniuk, ha a július 24-én moziba akarják küldeni a filmet.

Kövess Minket!



Gamer szótár