Ismét történelmet írt a Palworld, amire már a Microsoft is felfigyelt

Ismét történelmet írt a Palworld, amire már a Microsoft is felfigyelt

A fejlesztők szerint ez még nem minden, mert odafigyelnek a játékosok visszajelzésére is.

Nem csillapodnak a rajongók a Palworldöt illetően, továbbra is hihetetlen módon szárnyal a játék, és erre alighanem a fejlesztők sem gondoltak. Mindenesetre viszik, mint a cukrot a Pokémonra hajazó lényekkel teletűzdelt, nyílt világú alkotást, és emiatt még a végén meg is ütheti a bokáját a Pocket Pair, mert a The Pokémon Company vizsgálatot indított – bár összeségében nem biztos, hogy van értelme áskálódniuk.

Ezeket olvastad már?

Teljesen mindegy, hogy ki mit mond rá, egyelőre megállíthatatlan a Palworld és hétről-hétre egyre többen kíváncsiak rá. Mára a fejlesztők bejeletése szerint már 19 millió játékos tett látogatást a fantasy világban, és ebből 12 millióan a Steamen vásárolták meg a szoftvert. További 7 millióan az Xbox konzolon csaptak le a lehetőségre, és ez nagyban megköszönhető a Microsfot szolgáltatásának, ugyanis az elmondásuk alapján kiderült, hogy a Palworld lett minden idők legsikeresebb játéka a Game Passban a külsős megjelenéseket figyelembe véve.

A redmondni székhelyű cég joggal lehet erre az eredményre büszke, a kimutatások alapján a legutólsó csúcsot 3 millió napi aktív játékos jelentette a konzoljuk esetében. És még mindig egy korai hozzáférésű játékról beszélhetünk, ez pedig szinte döbbenetes sikernek könyvelhető el.

Az Xbox Wire-nak nyilatkozva a fejlesztő Pocketpair vezérigazgatója, Takuro Mizobe nem győzött hálálkodni:

„A rajongók reakciója óriási volt, és hihetetlen látni, hogy világszerte játékosok milliói élvezik a Palworldöt. Ez még csak a kezdet számunkra és a Palworld számára, mivel a Game Preview alatt összegyűjtött visszajelzések lehetővé teszik számunkra, hogy még tovább javítsuk az élményt minden platformon.”

A Microsoft a Pocketpairrel együttműködve igyekszik segíteni a játék támogatását Xbox-on, és így a dedikált szerverek lehetővé teszik, hogy még gyorsabban megoldják a problémákat és optimalizálják az erőforrásokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.