Ezek jelenleg a legjátszottabb Fortnite Creative pályák

Ezek jelenleg a legjátszottabb Fortnite Creative pályák

Három pálya, melyeken minden pillanatban tízezrek játszanak, hogy jobbá váljanak.

Mostanra összeszámolni sem lehetne, hogy hány pálya készült a Fortnite Creative módjában, hiszen minden játékosnak lehetősége van megalkotni a saját elképzelését, melyet később megoszthat a közösséggel. A térképek jönnek és mennek, azonban van pár olyan alkotás, melyek már régóta itt vannak velünk, és minden bizonnyal még sokáig maradnak.  Alább összeszedtem azt a három pályát, melyek a legjátszottabbak, és valószínűleg már találkoztatok velük kalandjaitok során.

Ezeket olvastad már?

 Crazyy Red vs Blue – 2898-7886-8847 

A Crazyy Red vs Blue játék során két, egy piros és egy kék csapatra oszlanak a játékosok – mekkora meglepetés –, és kezdődhet az eszement darálás. Ezen a térképen mindenféle fegyver elérhető, tehát a káosz garantált. A cél, hogy minél több ellenfelet eltegyél láb alól, és így hozzásegítsd a győzelemhez a csapatod. Jelenleg ez a legjátszottabb Creative pálya az egész Fortnite-ban, mindenképpen érdemes kipróbálni.

 Go Goated! Zone Wars – 3305-1551-7747 

A Go Goated! Zone Wars mára a legnagyobb Zone Wars térképpé gyúrta ki magát, ehhez pedig a fejlesztőknek rengeteg munkát kellett belefektetniük. Végül elkészült a tökéletes pálya, tökéletes bázisokkal és fegyverekkel, ahol minden körülmény adott ahhoz, hogy tényleg fejlődni tudjunk. Ha úgy érzed van még mit csiszolni a játékodon, vagy csak szimplán kedved támadt egy kis harcra, akkor ez a te pályád.

 The Pit - Free for All – 4590-4493-7113 

A The Pit - Free for All pályán nincsenek szabályok. A magasból ugrasz alá a gödörbe, ahol az utolsó életerőig megy a harc, hogy utána megújulva zuhanhass a csatába újfent. Brutálisan pörgős, mindenki az ellenfeled, és egy pillanat nyugtod sem lehet míg a térképen tartózkodsz. Ha elviseli az idegrendszered, akkor irány a Pit, a harmadik legtöbbek által játszott pálya.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN