Mostantól kapható a Tiger I makett és az új faliképek!

Mostantól kapható a Tiger I makett és az új faliképek!

A Metal Time Ponderous Panzer kihívás elé állít, hogy megépítsd az ikonikus Tiger I harckocsit, a Displate pedig 10 új dizájnnal kínál még több lehetőséget a falaid feldíszítésére.

Metal Time Ponderous Panzer

Korábban már bemutattuk a Wargaming új partnerét, a Metal Time-ot, és a játékbeli járművek alapján készült, nagy pontosságú, kiváló minőségű 3D-fémmakettekből álló kollekciójukat. Legyél akár makettrajongó, akár új kihívást kereső, a Metal Time WoT-kollekciója biztosan lenyűgöz majd, amikor összeállítod ezeket a bonyolult és gyönyörű alkotásokat.

Ismerd meg a csapat legújabb tagját: A Tiger I (World of Tanks) Ponderous Panzer! Miután elkészült, a 188 darabos modell teljesen forgó lövegtoronnyal, nyitható ajtóval, mozgó lánctalpakkal, felhúzható rugós mechanizmussal és további interaktív részletekkel büszkélkedhet.

A Metal Time a kiváló minőségű ikonikus makettkészletekre specializálódott, amelyek az építők számára órákig tartó élvezetet és – amikor elkészülnek – az alkotás örömét nyújtják. Többféle makett is kapható, többek között a repülés, a versenyzés, a mezőgazdaság és az űrutazás témakörében.

A Metal Time makettjei különböző nehézségi szintűek, és a mérnöki történelem egy darabját hordozzák magukban, miközben fejlesztik a kritikus gondolkodás képességét. Emellett fejlesztik a figyelmet, a finommotoros készségeket és a koncentrációt.

Új Acéltörténetek poszterek a Displate-től

A Displate exkluzív fémposzterek széles választékát kínálja, amelyek életet visznek a falakra. Az Acéltörténetek sorozat 10 új dizájnnal bővült, amelyek közül ötöt alább mutatunk be. Kattints az alábbi gombra, hogy megismerkedj a figyelemreméltó World of Tanks-kollekcióval, és találd meg a tökéletes darabot, amellyel megmutathatod a páncélos hadviselés iránti szenvedélyedet.

A Displate kiváló fémposzterek széles választékát kínálja, különböző méretekben. Mágneses rögzítőrendszerüknek köszönhetően ezek a fémnyomatok nem igényelnek PCT lövedéket vagy fúrót, hogy a falon maradjanak. Ráadásul minden egyes eladott Displate-termék után egy fát ültetnek. Szóval díszítsd fel a faladat, helyezz el még több tankot kedvenc szobádban, és közben mentsd meg a bolygót!

Kövess Minket!Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.