Kanget még az ág is húzza, újabb nők vádolták meg az MCU főgonoszát

Kanget még az ág is húzza, újabb nők vádolták meg az MCU főgonoszát

Egy tucatnál is többen jelezték, hogy valamilyen formában bántotta őket a színész.

December 18-án egy manhattani esküdtszék kéthetes tárgyalássorozat után bűnösnek találta Jonathan Majors-t harmadfokú gondatlan testi sértés és zaklatás vádjában. A színészt március 25-én tartóztatták le, miután felhívta a 911-et, hogy volt élettársát, Grace Jabbarit eszméletlenül találta New York-i lakásukban. Mint kiderült, ő okozta ezeket a durva sérüléseket volt párjának, amelyet most a bíróságon is bebizonyítottak. Ezt követően úgy tűnt, hogy akár még börtönbe is vonulhat az MCU-ban csak Kangként ismert színész, majd nem sokkal később egy interjúban igyekezett tisztára mosni a nevét, de egyelőre úgy néz ki mindhiába. Reményei szerint minden jóra fordul, és folytathatja a karrierjét Hollywoodban.

Ezeket olvastad már?

Nem lesz könnyű dolga, mert sorra bukkannak fel a multjából olyan nők, akik szintén azt állítják bántalmazta őket a színész. A The New York Timesban több olyan beszámoló is megjelent korábbi barátnőktől, kollégáktól és az egyes forgatásokon dolgozóktól, amelyben Majors agressziójáról tesznek említést az érintettek. Eközben a vádlott állítása szerint soha nem ütött meg egyetlen nőt sem.

Elég nagy ellentmondások vannak tehát ebben a történetben. Korábbi barátnője, Emma Duncan például azzal vádolja, hogy érzelmileg és fizikailag is kárt tett benne, többek között fojtogatta, dobálta és zúzódásokat okozott neki. Egy másik, Maura Hooper szintén előállt és úgy fogalmazott, hogy a férfi érzelmileg tette őt tönkre. Duncan és Hooper is színésznő, akik Majors-szal jártak, mielőtt híressé vált volna. Úgy jellemezték, mint egy irányító, fenyegető figurát, aki elszigetelte őket a barátaiktól és a karrierjüktől is.

A korábbi kollégákkal készített interjúk (20-nál is több interjú készült) alapján a Times arról is említést tett, hogy Majors a Lovecraft Country című HBO-sorozat forgatásán érzelmileg labilis állapotban volt, amelynek során összetűzésekbe keveredett női munkatársaival, így ők panaszt tettek miatta a csatornánál.

A decemberi tárgyalásokat követően bűnösnek találták Grace Jabbari volt barátnőjével szemben elkövetett zaklatással és testi sértéssel kapcsolatos vádakban. A tervek szerint áprilisban lett volna az ítélethirdetés, de ezek fényében kitudja mire számíthat a jövőre nézve Majors.

Kövess Minket!



Gamer szótár