A Stellar Blade fejlesztői hosszú órákat töltöttek el a főhősnő popsijával

A Stellar Blade fejlesztői hosszú órákat töltöttek el a főhősnő popsijával

A stúdió igazgatója, Hyung-Tae Kim elmondta, hogy a csapat a játék készítése során sok-sok időt fordított Eve hátsójának megalkotására.

A Stellar Blade a 2024-es esztendő egyik legjobban várt PlayStation 5-ös címe, és talán nem véletlenül. A játék a január 31-i PlayStation State of Play során robbant be, ahol egy friss játékmenet videóból az is kiderült, hogy április 26-án jelenik meg.

A kalandjáték során számtalan rondaságot kell majd a túlvilágra küldenünk, hogy végül megmentsük a Földet. A csúf idegen lények között éppen ezért esthajnalcsillagként ragyog fel a játék főhősnője, Eve, aki éppen annyira gyönyörű, mint amennyire halálos. A Stellar Blade mögött álló stúdió, a Shift Up pedig arról ismert, hogy elképesztő részletgazdagsággal dolgozzák ki a karaktereiket. Nekik köszönhetjük az élethű fenékrángatózást – külön foglalkoztak a női karakterek hátsójának fizikájával –, amit először a Goddess of Victory: Nikke című játékban mutattak be egy Gacha nevű szereplővel. Most a legújabb alkotásuk fejlesztése során is külön figyelmet fordítottak a főszereplő formás popsijára.

Ezeket olvastad már?

Egy interjúban Hyung-Tae Kim további részleteket is elárult a hamarosan megjelenő egyjátékos kaland főszereplőjéről. A Stellar Blade főszereplőjét, Eve-et egy Shin Jae-eun nevű dél-koreai modellről mintázták. A fejlesztők szerint a játék egyik fő szempontja az volt, hogy egy "ideális" és "vonzó" karakter legyen.

„A tervezésnél különös figyelmet fordítottunk a karakter popójára, mivel a játékosok legtöbbször ezt fogják látni, ezért úgy gondoltuk, hogy ez nagyon fontos része a játéknak.”

A Stellar Blade M-es besorolást kapott (17 éven felülieknek ajánlott), amire Hyung-Tae Kim is kitér az interjúban. Nem csak a játék tartalma erőszakos, de úgy tűnik, hogy a rajongókat másképpen is ki szerették volna szolgálni:

„Őszintén szólva, amikor leülök egy játék elé, olyasvalakit szeretnék látni, aki jobban néz ki, mint én. Nem valami megszokott dologra vágyom, hanem valami tetszetősre. Szerintem ez nagyon fontos a szórakoztatóiparban. Ez végülis egy felnőtteknek szánt szórakoztatási forma.”

A Stellar Blade tehát tavasz közepén, április 26-án lát napvilágot, exkluzív PS címként, ezért egyelőre ne számítsunk belőle Xbox-os vagy PC-s verzióra.

Kövess Minket!



Gamer szótár