Minden, amit bemutattak a tegnapi State of Play során

Minden, amit bemutattak a tegnapi State of Play során

Ismét bebizonyosodott, hogy őrülten izgalmas a Sony felhozatala.

Szokás szerint 20 perces előadással támadott tegnap a Sony, pontban éjfélkor vette kezdetét a szeptemberi State of Play, amin ezúttal 10 játék kapott helyet. Ahogy azt ígérték, főleg japán stúdiók játékai kerültek elő, de azért voltak olyan szereplők is, mint a God of War Ragnarök vagy a Hogwarts Legacy.

Íme minden játék, amit tegnap megmutattak a State of Play során!

God of War Ragnarök

Egyre közelebb a legendás 2018-as God of War folytatása, jön Kratos és Atreus kalandjainak új epizódja. Ez persze nem maradhatott ki a tegnapi előadásból sem, kaptunk egy jó előzetest, amiben Thor is megmutatta magát.

Rise of the Ronin

Múlt héten bejelentették a feudális Japánban játszódó Assassin's Creedet és ha nem lenne elég a szamurájokból, akkor a Team Ninja garantálja az adagot. A Rise of the Ronin 2024-ben érkezhet, természetesen PS5-re.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge

Ha azt hittétek, hogy nem jelentenek be új Star Wars játékot, hát tévedtetek! PS VR 2-re érkezik majd a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge, amiben a galaxis permén élhetünk majd át különböző kalandokat. A VR-játékok rajongóinak ez igazi csemege lesz.

Demeo

Szintén a PS VR 2 tulajok örülhetnek majd a Demeo c. játéknak is, ami az előzetes alapján egy VR-közegbe ültetett fantasy társasjáték.

Pacific Drive

Ehhez a programhoz már nem kell majd VR-szemüveg. A játékon során különböző természetfeletti jelenségek lesznek a legnagyobb ellenségeink, leghasznosabb társunk pedig a kocsink, ami minden nehéz helyzetből kihúzhat minket.

Hogwarts Legacy

Bár a Hogwarts Legacy csak jövőre érkezik, egy új előzetes bőven elfért a State of Play-en is. A videót a lenki cikkre kattintva találhatjátok.

Like a Dragon: Ishin

Szamurájok, szamurájok és még több szamuráj. Egyszerűen nincs elég szamurájos játék a világon, ezért a Yakuza széria alkotói is megdobnak minket eggyel. Íme a 2023 februárjában PS4-re és PS5-re is érkező Like a Dragon: Ishin.

PlayStation Stars

Nem csak játékokról volt persze szó, picit részletesebben bemutatták a  Sony új hűségprogramját is. Különböző extra feladatok teljesítésével jutalmaz majd minket a rendszer pontokkal, melyeket aztán digitális javakra válthatjuk be, ezzel ez megmutatva, hogy mekkora PlayStation rajongók vagyunk.

Stellar Blade

Ismerős a Projekt Eve? Immár Stellar Blade a játék címe, amiben az emberiség pusztulása után kaszabolhatunk különféle ellenfeleket, természetesen egy fiatal keleti lánnyal. Egyelőre nem tűnik különösebben egyedinek, de ki tudja, lehet szórakoztató lesz.

Synduality

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Synduality. A Bandai Namco új meches JRPG-je sem az egyediség csúcsa, de egy próbát megérhet majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!