Új előzetest kapott a Hogwarts Legacy

Új előzetest kapott a Hogwarts Legacy

Egy izgalmas felfedezésnek lehetünk szemtanúi, ahol több rémisztő titokra is fény derül.

Ahogyan tegnap az Esport1 is beszámolt róla, éjszaka lezajlott a Sony State of Play eseménye, amelyen több játékról is bemutattak vadonatúj előzetest. A 20 perces bemutató során terítékre került a várva várt Hogwarts Legacy is, ezzel kapcsolatban kaptunk egy új trailert, amely egy PS-exkluzív küldetést mutat be egy kísértetjárta boltban, ahol eddig nem látott ellenségekkel is találkozhatunk.

A 2023. február 10-én megjelenő címről, már korábban megtudhattuk, hogy a Harry Potter világának egy népszerű elemét nem tartalmazza majd, valamint kiszivárogtak a gyűjtői változat extra tartalmai is. Amennyiben már alig várod a megjelenést, és elkezdenéd felkészíteni a számítógépedet arra, hogy elbírja Roxfort izgalmait, akkor ezeket a követelményeket kell teljesítened.

A szűk másfél perces videóban azt láthatjuk, amint a főszereplő lemászik egy kísértetjárta bolt alagsorába, hogy megnézze mihez jutott hozzá. A pincében aztán különféle rémisztő mágikus ellenfelekkel és varázslattal változó környezettel találkozik. Vajon sikerül épségben kijutnia?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett az új előzetes?

  • 75 %
  • 25 %