Hogwarts Legacy: Kiszivároghattak a gyűjtői változat extra tartalmai

Nyilvánosságra kerültek a bővített változatok tartalmai, de a korai hozzáférésű állapotról is derültek ki információk.

Bár a Hogwarts Legacy az idei év végén jelenik meg, a fejlesztők eddig egy 14 perces gameplay, illetve egy ASMR videón kívül nem sok konkrétumról számoltak be, többet tudtunk meg inkább a kiszivárgott információk alapján (mint ahogy ez a játék HUD-ja kapcsán is megtörtént már). Most sem közvetlenül a fejlesztőktől tudtunk meg újdonságokat, hanem egy szemfüles Reddit-felhasználótól, aki a játék weboldalán talált érdekességeket.

Itt egészen pontosan több tárgyra, és jutalomra bukkant, melyek a játék Deluxe és Collectors Edition változataiban lesz majd benne. Nem tudni, hogy ez meddig volt valójában elérhető, ugyanis a kiszivárgott DLC-k után nyomozva bukkant erre rá – később több kommentelő is megerősítette, hogy ők is rátaláltak az alábbi információkra. A tárgyak többsége viszont leginkább karakterünk kinézetét befolyásolja, és bár a trailer videókban láthattunk erre bőven lehetőséget, nem tudni, hogy az alábbi képen látható lehetőségek csak ezen változatokra korlátozódnak-e.

A Collectors Edition oszlopában viszont felfedezhetünk egy ősi varázspálcát és egy könyvet, amely akár egy kézzel fogható tárgy is lehet, ugyanis ez a Deluxe Editionnél nincs feltüntetve. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mit fog hozni a jövő és pontosan milyen extra tartalmakat szerezhetnek be ezen bővített változatok beszerzői.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!