Édesanyjával verekedett egy Twitch streamer CS2 közben

Édesanyjával verekedett egy Twitch streamer CS2 közben

Az egyik pillanatban még a CS2-es stream pörgött, a következőben meg már szabályosan verekedett az anya és a fia.

Aligha mondunk azzal újat, hogy az interneten furcsa dolgok történnek. Mármint elég csak arra a nemrég felgöngyölt esetre gondolni, miszerint egy YouTuber hónapokon át rettegésben tartotta a brüsszeli metró utasait azzal, hogy ürüléket öntött a nyakukba a lájkok reményében. Ennél azért a Twitch-en visszafogottabban szoktak alkotni a streamerek – nekik általában a meztelenkedés a hobbijuk. De azért ezen a platformon is bele lehet szaladni egy-két pofonba. Ezt pedig értsétek szó szerint, ugyanis nemrég egy streamer az édesanyjával verekedett, miközben CS2-t streamelt Twitch-en.

A furcsa esetről a Dexerto számolt be. A videós bizonyítékok – nyilvánvaló okokból történő – eltűnése után az általuk látottakból tudunk kiindulni most. Szóval, mi is történt? Nos, a MinecraftPolicieCz nevű streamer éppen egy Counter-Strike 2 meccs kellős közepén volt, amikor is egyszer csak berontott az anyja, majd megütötte őt egy tárggyal, amit akkor vett fel. A meglepetésszerű támadást követően a streamer felállt, hogy megpróbálja lenyugtatni az édesanyját, kezelni a helyzetet. MinecraftPolicieCz próbálta elvezetni a nőt a kamera elől, ám pillanatokon belül ismételten elszabadultak az indulatok, és szabályosan verekedni kezdtek egymással.

Az egyetlen fennmaradt képi bizonyíték az esetről

A csetepaté közben nem lehetett mindent kivenni a rossz minőségű felvételből. Azután meg pláne nem, hogy a nő egy ponton úgy döntött, hogy odamegy a kamerához és lefordítja azt – valószínűleg tudta vagy észrevette, hogy megy a felvétel. Mivel a streamer korábban lenémította a mikrofonját, amikor az anyja nekirontott, nem lehetett hallani, hogy min kaphattak össze.

MinecraftPolicieCz az eset óta nem közvetített, illetve másképp sem adta a világ tudtára, hogy mi történt. Szóval legfeljebb tippelni lehet arra, hogy mi váltotta ki ezt a reakciót a látszólag első pofont kiosztó nőből.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár