Az összes CD Project Red játék akciós, köztük a The Witcher és a Cyberpunk 2077

Az összes CD Project Red játék akciós, köztük a The Witcher és a Cyberpunk 2077

Ismét remek címekre csaphattok le úgy, hogy csupán az eredeti ár töredékét kell fizetnetek.

Szinte már nem győzünk beszámolni a folyamatos és egymást érő leárazásokról, amik egészen év eleje óta rendületlenül érkeznek. Többek között pár napja vette kezdetét a Steam Lunar New Year Sale, mely során több mint ezer kiváló játékot szerezhettek meg akciós áron – története legalacsonyabb árán lehet hozzájutni az It Takes Two, a Lost in Random, a Need for Speed Heat és a Call of Duty: Moder Warfare 3 játékokhoz, de a STAR WARS Jedi: Fallen Order például 88%-kal, a STAR WARS Jedi: Survivor pedig 50%-kal olcsóbb a megszokottnál. A Steam nem vacakol most újabb eseményt hirdetett, mely során a CD Red Project játékai akciósak.

Habár ez a leárazás nem érint 1000 játékot, olyan nagyszerű címekre csaphatunk le mint például a The Witcher 3: Wild Hunt – 75%-kos akció –, vagy a Cyberpunk 2077 – 50%-os akció. A CD Red Project számos alkotásához kiegészítők is beszerezhetőek, amiket szintén az eredeti áruk töredékéért adhatunk a könyvtárunkhoz. Az alábbi galériában összeszedtem a legjobb ajánlatokat, de azért nézzetek körül magatok is, hogy nehogy lemaradjatok valamiről.

The Witcher 3 Wild Hunt – 9.99 dollár

A galériáért kattints a képre!

Az esemény egészen február 18-ig tart, ha viszont a CD Red Project akciós áron kínált játékai nem fogtak meg igazán, akkor még mindig ott van az Epic Games heti ingyenes ajándékozása, mely során most két szuper címet is bezsebelhettek teljesen ingyen.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár