Nem egy, rögtön két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Nem egy, rögtön két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Egy csavaros vizuális regényt és egy haverokkal játszható roguelite-ot húzhattok be a héten ingyen.

Új hét, új ingyenes játék az Epic Games Store-on. Ráadásul nem is egyet, rögtön kettőt húzhatsz be mostantól a platformon. Az EGS 2019-es megnyitása óta rendszeresen működő promóció az évek alatt már sok jóságot tett a játékosok zsebébe ingyen vagy olcsóbban. És ez ezen a héten sem lesz ez másképp.

Doki Doki Literature Club!

A Doki Doki Literature Club egy vizuális regény, ami lehet elsőre sokaknak nem fog bejönni, pont a műfaj és a stílus miatt. Mert ahogyan az lenni szokott, ez is egy anime, a játékélmény pedig nyilván nem hasonlítható össze egy Call of Duty pörgésével. Csak ezért azonban nem szabad leírni a Doki Doki Literature Clubot, ugyanis ez a játék sokszor pont arról szól, hogy kifigurázza a műfajt: a történet haladtával ugyanis horror RPG-vé válik, amire valószínűleg nem számítanánk, amikor az alábbi előzetest nézzük:

Ezeket olvastad már?

A Doki Doki Literature Clubbal szemben a Lost Castle egy fokkal egyértelműbb játék, hiszen ez abban a kategóriában versenyez, mint egy Hades vagy Enter the Gungeon. Találunk benne RPG és roguelite elemeket, a véletlenszerű dungeonök pedig kellő kihívást jelentenek, ha egyedül játszol, ha haverokkal. Ráadásul nem csak co-opra van lehetőség a Lost Castle-ben, hanem PvP küzdelmekre is. A napi kihívások pedig még egy okot adnak arra, hogy időről időre visszatérj ehhez a címhez.

A Doki Doki Literature Club és a Lost Castle-t február 15. délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz. Előbbi 9,99 euró, utóbbi 3,99 euróba kerül a Steamen, vagyis nagyjából 5 400 forintot spórolhatsz néhány kattintással!

Kövess Minket!



Gamer szótár