Van egy CS2-es álomcsapatod? Hamarosan te magad menedzselheted őket

Van egy CS2-es álomcsapatod? Hamarosan te magad menedzselheted őket

Felkerült a Steamre az Esports Manager 2024, ami lényegében egy Football Manager, csak Counter-Strike-kal.

Gondoltál már rá, hogy milyen lenne saját Counter-Strike csapatot építeni? Ha te nem is, az Esports Manager 2024 nevű játék alkotói szerencsére igen. A Neurona Games nemrég tette közzé a Steamen az egyelőre megjelenési dátum nélküli játékát. Az ígéretek szerint a megjelenés után „elmerülhetünk a kompetitív gamingben, menedzselhetjük a csapatunkat, navigálhatjuk az átigazolási piacot, verhetetlen felállást építhetünk és tornákon versenyezhetünk.”

Az Esports Manager 2024 fejlesztése nem most indult. De először január elején árultak el róla több részletet nyilvánosan a fejlesztők. Azóta pedig heti rendszerességgel számolnak be arról, hogy éppen min dolgoznak. Ezek alapján pedig – nagyon finoman fogalmazva – egy Football Managerre hajazó programra kell számítani. Csak ötödosztályú afrikai ligák helyett itt a Counter-Strike mezőnyének több mint ezer játékosát igazgathatjuk. Stip-stop donk!

Ezeket olvastad már?

A Steamen kiemelt funkciók alapján valódi szervezetekkel és játékosokkal próbálhatjuk megnyerni a legnagyobb CS2 versenyeket. A dinamikus átigazolási piacon pedig eladhatjuk, megvehetjük, kölcsönbe adhatjuk a felállásunk tagjait a szervezetünk jövője érdekében. De ha esetleg ragaszkodunk a játékosainkhoz, az is beválhat, hiszen lesz lehetőségünk fejleszteni a képességeiket edzések, csapatépítők, stratégiai döntések vagy pszichológus segítségével. Az sem fog ártani, ha mi magunk is jó kapcsolatot ápolunk a játékosokkal, ezt különböző személyes interakciók formájában tehetjük meg. A végső cél pedig az lesz, hogy megnyerjük a csapatunkkal a „Grand Slamet”, ami a legnagyobb presztízzsel rendelkező esemény.

Az alábbi rövid videóban láthatjátok, hogy hogyan fest a játék jelenleg:

Kövess Minket!



Gamer szótár