Jelentkezz hozzánk Rainbow Six: Siege kommentátornak!

Jelentkezz hozzánk Rainbow Six: Siege kommentátornak!

Ha megvan benned a motiváció, ismered a játékot, valamint szeretsz beszélni is, akkor ne habozz, add le a jelentkezésed még ma.

Az Esport1TV hosszú évek óta a hazai e-sportközvetítések meghatározó piaci szereplője. A legnagyobb nemzetközi versenyek mellett a kiemelkedő magyar tornákat egyaránt megtalálhatjátok a jól bevált Twitch-csatornákon, az Esport1 YouTube-on, valamint az Esport1.hu oldalán. Ha gondolkoztál már azon, hogy te is aktív részese legyél a Rainbow Six Siege adásoknak, akkor csapj le erre a lehetőségre. Mivel a casterkedés munkaként értelmezhető az e-sportvilágban is, ezért nem maradhat el a mérkőzések után járó honorárium. Kommentátori jelentkezésed rakd össze még ma és küldd el a huzsi@esport1.hu e-mail-címre!

Ezeket olvastad már?

Mit kell tudnod, mielőtt jelentkeznél?

  • a 16. életévedet betöltötted már
  • Magyar állampolgársággal rendelkezel (ez azt jelenti, hogy teljes egészében magyar irataid vannak)
  • Küldj egy próbaanyagot az alábbi email címre: huzsi@esport1.hu

Ehhez nincs más teendőd, mint nézz ki egy R6S-mérkőzést, majd egy beköszönést követően vezesd fel az összecsapást, kommentáld végig a pályát, és végül zárd le az adást. Ne felejtsd el rögzíteni az általad készített anyagot, erre tökéletes választás az OBS vagy a Streamlabs! Bármilyen mérkőzést kiválaszthatsz, a lényeg, hogy érthetően és minél tisztábban hallatszódjon a te hangod. Természetesen a jó képet biztosító videókamera (~Logitech C920), mint munkaeszköz is elengedhetetlen egy casternek, így mindenképpen csatolj a kommentálásod mellé olyan felvételt, ahol látszódik az arcod is.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.02.25. 23:59

Ne izgulj, add önmagad és jelentkezz még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár