Samuel L. Jackson is saját Star Wars sorozatot szeretne

Samuel L. Jackson is saját Star Wars sorozatot szeretne

Ráadásul azt a kérdést is megválaszolta, hogy a karakterével mi a helyzet.

A Disney az átszervezéseket követően kissé átalakította a Star Warsról szóló ütemtervét is, és ezek alapján kiderült, hogy mikor ülhetünk be legközelebb a mozikba egy filmre a messzi-messzi galaxisból. Ezen kívül Ewan McGregor hangot adott véleményének, miszerint nagyon örülne, ha folytatást kapna az Obi-Wan sorozat, ámbár úgy tűnik nem ő az egyetlen, aki szivesen bújna ismét egy legendás karakter bőrébe.

Mace Windu először a Baljós árnyakban bukkant fel, de már ez is elég volt hozzá, hogy az egyik legkirályabb Jedi mesternek tartsák a rajongók. Szó szerint menő, hiszen még a Samuel L. Jackson által játszott karakternek a fénykard markolatába is bele van vésve a 'BMF' (jelentése: Bad Motherfurcker, vagyis ez a csodálat kifejezése, amely egy rettenthetetlen és magabiztos személyt jelent). Valójában egyébként sosem láttuk meghalni Windut, és már régóta szóbeszéd tárgyát képezi, hogy remélhetőleg nem intézték őt el a Sith-ek bosszújában. Persze, Anakin levágta a kezét, és Palpatine is erőteljesen megperzselte, de aztán sosem nyert bizonyosságot, hogy végérvényesen elintézték volna. A Star Wars-galaxisban ez pedig nem elég ahhoz, hogy megszabaduljanak a legmenőbb Jeditől.

Ezt vallja a színész is. Az Empire új számában – amely a Star Wars előzményfilmek 25 éves évfordulóját ünnepli – található egy interjú Samuel L. Jacksonnal, és ott egyértelműen kijelentette, hogy Windu nem halt meg. Arra a kérdésre pedig, hogy szeretne-e visszatérne, esetleg egy Winduról szóló Disney+-os sorozatban szerepelne-e, határozott igennel felelt. Még a rajongóknál is jobban el szeretné készíteni.

Ezeket olvastad már?

Jackson legutóbb a IX. epizódban (Skywalker kora) tűnt fel, mármint szinkronhangként, mikor Rey-hez beszélt az Exegolon. A Mace Windu rajongóknak várnia kell még a szériára, sőt, egyelőre egyáltalán nem biztos, hogy terveznek ilyesmit a Disneynél, mindenesetre kárpótolhatja őket az a tudat, hogy februárban jelenik meg egy négy részből álló képregény, Star Wars: Mace Windu címmel, amely 10 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik.

Kövess Minket!



Gamer szótár