Már a kanyarban lehet egy LEGO 2K Goooal! bejelentés

Már a kanyarban lehet egy LEGO 2K Goooal! bejelentés

Az autóversenyzős LEGO 2K Drive sikere után egy futballra fókuszáló játékkal készül a Take-Two Interactive, amelynek végre a megjelenési dátumával kapcsolatban is megtudtunk egyet s mást.

Derült égből villámcsapásként leplezte le egy szivárogtató, hogy a 2K hamarosan bejelenthett egy új focis játékot, a LEGO 2K Goooal!-t. Egy ideje már szólnak pletykák arról, hogy létezik ez a játék, ám hivatalosan eddig nem beszélt róla a kiadója. Most viszont nem csak az nyert ismét bizonyosságot, hogy készül ez a program, hanem az is, hogy mikor jelenhet meg – hála annak a Kurakasisnak, aki korábban a Sonic X Shadow Generationst is kiszivárogtatta.

Nem a LEGO 2K Goooal! lesz az első LEGO-játék a Take-Two Interactive égisze alatt. Hiszen tavaly már nagy sikereket értek el a LEGO 2K Drive-val, ami az első licencelt, építőkockás címük volt. De annak ellenére, hogy mennyire szerették az emberek az autóversenyzős Drive-ot, nem sietett a kiadó leleplezni a következő, futballos programot, amelyet tavaly júniusi hírek szerint a Sumo Digital készít. Sőt, még akkor sem álltak elő egy bejelentéssel, amikor novemberben véletlenül feltűnt a játék a PlayStation Store-ban.

Ezeket olvastad már?

A LEGO 2K Goooal!-ról most Kurakasisnek hála megtudtuk, hogy a várva várt bejelentése „már a kanyarban van”. Továbbá azt is elárulta a szivárogtató, hogy a 2024-es Labdarúgó Európa-bajnokság idején tervezik kiadni majd, azaz a nyár elején. Ezen kívül új információ vagy hivatalos elismerés a Take-Two Interactive-tól egyelőre nem érkezett. Azonban korábbi pletykák alapján tudjuk, hogy 1-4 játékos tolhatja majd egyidejűleg, továbbá dél-koreai besorolása alapján PC-re, PlayStationre és Xboxra is megjelenik majd. A LEGO 2K Drive-hoz hasonlóan itt is arra kell számítani, hogy az építőkockás és a valósághű világok kombinációjára építkezik majd a látvány.

Kövess Minket!



Gamer szótár